A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714123107.9331.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Acesta este cel mai eficace leac contra arsurilor solare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-07-2016, ora 15:25

Acesta este cel mai eficace leac contra arsurilor solare

Articol de Madalina Irimia
Dupa ce le-ai folosit pentru a-ti prepara ceaiul, nu arunca pliculetele cu ceai verde. Pastreaza cantitati insemnate de substante cu efect antioxidant si antibacterian, prin urmare le poti folosi pe post de remediu naturist eficace.

Calmeaza arsurile solare

Pe zonele de piele cu usoare arsuri de soare, aplica plicutele cu ceai verde umede, caldute. Compresele vor reduce durerea si inflamatia si vor grabi vindecarea. Efectele pozitive se datoreaza polifenolilor din ceai, cu proprietati antibacteriene si regeneratoare pentru ten si piele. Pliculetele de ceai mai contin tanini, care ajuta la inchiderea porilor si care imbunatatesc circulatia sanguina.

Te apara de muscaturile de insecta

Pliculetele de ceai verde, proaspat folosite, sunt bune si contra muscaturilor de insecte. Aplica pe locul afectat si lasa sa actioneze.

Grabesc vindecare taieturilor

Cand te-ai zgariat sau te-ai taiat din greseala pe fata sau in zone cu pielea sensibila, aplica pe suprafata iritata un pliculet folosit cu ceai verde, umed si racoros. Vei simti in curand o atenuare a senzatiei de usturime. Compusii din ceai vor dezinfecta si vor grabi vindecarea ranii.

Remediu contra cearcanelor

Daca ai pungi sub ochi sau ai ochii obositi si umflati, aplica pliculete folosite cu ceai verde, reci, peste pleoapele inchise. Lasa 10 minute sa actioneze. Taninii din ceai vor stimula circulatia sanguina, reducand inflamatiile si cearcanele.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
BrettTit,  02.08.2017 20:09

wh0cd415219 erythromycin buy abana buy lipitor online

   
BrettTit,  18.06.2017 16:35

wh0cd2013406 Where Can I Buy Acyclovir cephalexin at lowest prices viagra online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii