A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714128789.2475.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

AVERTIZARE COD GALBEN de VANT si PLOI. Vezi zonele vizate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-10-2014, ora 11:19

AVERTIZARE COD GALBEN de VANT si PLOI. Vezi zonele vizate

Articol de Cristian Amariei
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, cod galben de vant. Meteorologii au emis, de asemenea, avertizari cod galben de ploi, vijelii, iar la munte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

COD GALBEN. Intre orele 08:00 si 14:00, in judetul Ialomita se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi, la rafala, viteze de 55...65 km/h.

Vremea se raceste in toata tara. Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi, vijelii, iar la munte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

Ploi pe arii extinse se vor semnala in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in jumatatea de sud-vest, unde vremea se va raci accentuat, iar vantul se va intensifica treptat.

In intervalul 23 octombrie, ora 23 - 24 octombrie, ora 23, vremea se va raci accentuat in toate regiunile si va continua sa ploua in cea mai mare parte a tarii.

In toate zonele de munte si de deal se vor cumula cantitati de peste 20...25 l/mp si izolat peste 40...50 l/mp. Vantul va avea intensificari locale cu viteze ce vor depasi temporar 50...60 km/h. in a doua parte a noptii de joi spre vineri (23/24 octombrie) si in cursul zilei de vineri, 24 octombrie, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare in Carpatii Orientali si in jumatatea de nord a Moldovei. Trecator va ninge si pe crestele celorlalte masive montane.

Meteorologii avertizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece pana spre sfarsitul lunii octombrie.

Sursa: romaniatv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii