A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714154754.2256.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"AI PARCAT CA UN BOU", intr-o varianta care i-a INGROZIT PE SOFERI. Ce a facut o femeie de 50 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2014, ora 12:03

"AI PARCAT CA UN BOU", intr-o varianta care i-a INGROZIT PE SOFERI. Ce a facut o femeie de 50 de ani

Articol de Cristian Amariei

O doamna de 50 de ani a zgariat, in mai putin de 4 minute, 15 masini parcate pe trotuar pe strada Gorunului din Cluj-Napoca. Dupa ce a zgariat masinile cu o cheie, intrebata cum isi justifica actiunea, femeia a replicat scurt: "Exista Drepturile Omului".

Un clujean a filmat cum, intr-o dupa-masa, o doamna iritata ca a gasit mai multe masini parcate pe un trotuar din Cluj-Napoca a zgariat, cu o cheie, aproape 15 autovehicule, scrie ziardecluj.ro.

"Mergeam la lucru intr-o dupa-masa si am vazut cum de la BRD la Blocul Spray o doamna zgarie o masina. Apoi vad ca le ia la rand... 3, 4. Cand am dat sa pornesc filmarea veneau oameni din fata, o vedeau, insa nu avea niciun fel de frica. Am intrebat-o ce problema are, pentru ca eram sigur ca e frustrata. Ma gandeam ca e mamica si nu poate trece cu un carucior si eram curios care e frustrarea ei", a spus pentru Ziar de Cluj, Bogdan S. tanarul care a realizat filmuletul.

Clujeanul sustine ca nu a sunat la Politie, insa a lasat un numar de telefon pe masinile proprietarilor, in caz ca au nevoie de probe in instanta. Nimeni nu a facut plangere la Politie. Toti cei 8 soferi au sunat sa ceara filmuletul, insa nimeni nu a reclamat fapta doamnei la Politie. "8 persoane au sunat, iar acum vrem sa vedem ce putem face. Toti vor sa o dea in judecata. Din cate am inteles, unul din cei implicati are ceva cunostinte la Politie si a spus ca rezolva el, insa nu-mi dau seama ce poate face”, a spus colegul lui Bogdan, Vasile Luca.

VEZI VIDEO AICI

     
Tag-uri: femeie, cheie, masini, parcare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii