A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713954027.128.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

AERO DRIFT Weekend da startul unui show de exceptie la Aeroportul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-04-2016, ora 13:04

AERO DRIFT Weekend da startul unui show de exceptie la Aeroportul Iasi

Articol de Madalina Irimia
Un weekend plin de adrenalina ii asteapta, in acest weekend, pe iesenii pasionati de drift si viteza, si nu numai. Duminica, 17 aprilie, pe pista veche a Aeroportului Iasi, se va desfasura AERO DRIFT Weekend, un show unic in Iasi, organizat de Clubul Sportiv Iasirally Racing, in parteneriat cu Aeroportul International Iasi.

Organizatorii au pregatit un show de motorsport complex - vor fi demonstratii de karting, offroad, prototipuri, moto, limuzine de epoca, conducere defensiva de motociclism, show de aeromodele, dar si demonstratii de drift, in timp ce pe noua pista a aeroportului vor ateriza si decola avioane de pasageri.

Special pentru evenimentul de duminica va veni din Germania pilotul Claudiu David, participant in Campionatul Mondial de Raliuri. Si, tot pentru prima ora va fi prezenta la Iasi o echipa a Rider Academy, singura scoala de conducere defensive de motociclism din Romania. De la Aero Drift Weekend nu vor lipsi nici pilotii ieseni Adrian Andronache si Gabriel Seserman, participanti in Romanian SuperBike si Campionatul National de Motociclism Viteza. Spectacol va face si Claudiu Vasilache, pilotul cu cele mai bune rezultate din ultimii 25 de ani la Iasi. Punctul culminant al spectacolului va fi intrarea in scena a unor aeromodele si a pilotilor de drift Catalin Trifan si Ilarion Grigorici, alaturi de Bogdan Padurariu. Spectatorii vor avea ocazia sa descopere si latura eleganta a evenimentului - pentru ei, organizatorii au pregatit o expozitie de 10 limuzine de epoca, toate restaurate si complet functionale. In plus, pentru spectacolul de duminica vor fi puse in joc 50 de premii. Fiecare spectator va primi, la intrarea in arena Aero Drift Weekend, un bilet gratuit cu serie ce va putea fi folosit pentru tragerile la sorti.

AERO DRIFT Weekend va incepe la ora 11:00 si se va incheia in jurul orei 15:00. Evenimentul este adresat publicului larg, iar intrarea este libera. Coordonarea va fi facuta de catre organizatorul evenimentului. Cu toate acestea, regulile de siguranta si securitate trebuie respectate, avand in vedere proximitatea cu suprafetele de miscare ale Aeroportului Iasi - de pe pista noua, in imediata apropiere, decoland si aterizand aeronave, conform orarului de zbor obisnuit.

Locul in care se desfasoara evenimentul va fi vizibil delimitat si facem apel la public sa respecte regulile si limitele impuse de organizator, Clubul Sportiv Iasirally Racing Team.

Pentru a evita aglomerarea traficului rutier, recomandam participantilor sa foloseasca mijloacele de transport in comun (Autobuzul Linia 50 http://www.ratp-iasi.ro/trasee.html), biciclete, motociclete sau autoturismele proprii, insa in comun cu alte persoane interesate de eveniment.
     
Tag-uri: aerodrift, iasi, aeroport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii