A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714162462.8029.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A plutit doua luni pe o barca in ocean. Cum a reusit sa supravietuiasca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2016, ora 16:12

A plutit doua luni pe o barca in ocean. Cum a reusit sa supravietuiasca

Articol de Madalina Irimia
Un marinar columbian in varsta de 29 de ani a fost salvat din apele Oceanului Pacific dupa ce a plutit doua luni in deriva, perioada in care trei dintre colegii sai si-au pierdut viata, informeaza cnn.com

Paza de Coasta il considera un barbat „norocos” si a refuzat sa-i dezvaluie identitatea. Barbatul a fost gasit in 26 aprilie de catre un cargobot panamez la o distanta de aproape 2150 de mile sud-est de Hilo, in Hawaii.

Barbatul a declarat salvatorilor sai ca impreuna cu trei colegi au pornit de pe coastele columbiene ale Pacificului in urma cu peste doua luni, la bordul unei ambarcatiuni sportive de mici dimensiuni.

Pe parcursul calatoriei motorul ambarcatiunii s-a defectat si cei trei au plutit in deriva, iar pentru a supravietui au pescuit peste si au mancat chiar si pescarusi, le-a povestit supravietuitorul salvatorilo sai.

Acesta a declarat ca ceilalti au murit si le-a predat pasapoartele, insa corpurile neinsufletite ale acestora nu se aflau pe mica ambarcatiune in momentul salvarii.

Un oficial al Pazei de Coaste din Honolulu, comandantul John MacKinnon, considera ca supravietuitorul este foarte norocos deoarece Oceanul Pacific este vast si periculos, iar faptul ca vasul Nikkei Verde a dat peste el este o enorma sansa deoarece zona nu este intens traversata.

Cu ajutorul unui traducator din partea Pazei de Coasta, supravietuitorul a transmis ca multumeste divinitatii pentru ca este in viata si a deplans moartea colegilor sai, mentionand ca si-ar fi dorit ca si ei sa fie alaturi de el.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii