ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-09-2014, ora 14:09

A mancat MELCI ZILNIC timp de un an. Cum a ajuns sa arate barbatul

Articol de Cristian Amariei
Un tanar in varsta de 24 de ani din China a consumat melci in fiecare zi timp de un an, dar pasiunea era sa-l coste viata.

Tanarul He Yong este mare consumator de melci, dar nu s-a gandit niciodata ca asta il va aduce la un pas de moarte. Dupa ce a consumat preparate cu melci timp de un an de zile, baiatul a inceput sa observe ca pielea lui capata culoare verde.Fara sa-si dea seama de la ce se intampla asta, el a continuat sa consume melci. Pana intr-o zi, cand a ajuns la spital cu dureri de ficat.

Pielea lui ajusese sa capete o culoare foarte ciudata, iar medicii au descoperit ca este infestat cu un parazit transportat de melcii de apa dulce.

"Eram speriat de propria mea reflexie, aratam ca Incredibilul Hulk. De obicei imi place sa consum melci de apa dulce prajiti, mai ales in ultimele luni cand am mancat un platou in fiecare noapte", a povestit Yong.

In urma unei operatii, medicii au gasit in trupul lui patru viermi de mari dimensiuni. Dupa mai multe zile de tratament, baiatul a fost externat, iar in prezent pielea lui incepe sa capete culoarea normala.

Sursa: obiectiv.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Sebi,  20.09.2014 14:17

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: s_vs_player@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii