ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2015, ora 08:55

A intrat cu masina in sant din cauza vitezei

Articol de Madalina Irimia
Pe data de 8 februarie, la ora 08:10 pe DN 28 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti.

U.Raluca de 27 de ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism dinspre Iasi catre localitatea Tomesti, dupa aproximativ 200 metri de trecerea la nivel cu calea ferata, in afara localitatii, pe raza comunei Tomesti, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a derapat si a intrat intr-un sant.

Potrivit IPJ Iasi, n urma impactului a rezultat ranirea lui U. Raluca si a lui A. Nicoleta de 38 ani din Iasi, pasager pe locul din dreapta fata care au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Soferul nu consumase bauturi alcoolice.

Foto: radioiasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mateescu,  09.02.2015 09:43

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii