A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714093802.9448.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A inceput sa FOREZE intr-o coaja de OU si nu s-a OPRIT pana nu a FACUT asta: Cand vei vedea MOTIVUL, vei ramane fara RESPIRATIE!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-01-2015, ora 09:21

A inceput sa FOREZE intr-o coaja de OU si nu s-a OPRIT pana nu a FACUT asta: Cand vei vedea MOTIVUL, vei ramane fara RESPIRATIE!

Articol de Cristian Amariei
Cand ne gandim la oua, oricui ii vine in minte cuvantul "FRAGIL."

Imediat se rupe coaja daca le lovim de un bol sau le scapam pe jos. Insa nu e mai putin adevarat ca subestimam coaja de ou si de fapt, ea este mai puternica decat credem. Compusa din carbonat de calciu, coaja de ou are o memebrana care o captuseste si la interior si la exterior. Partea exterioara ni se pare foarte fragila, insa structura ei este destul de tare incat sa protejeze eventualul embrion.

Acestea fiind spuse, Franc Grom creeaza adevarate opere de arta cu ajutorul cojilor de ou. El foreza memebrana astfel incat coaja sa nu se rupa. Artistul este de origine slovena si a stabilit si un record: 24 000 de mii de gauri intr-un singur ou.

Sursa: kanald.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii