A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713559679.3622.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A fost o blonda draguta si a ajuns o bruneta deformata de operatii estetice. Vezi cum s-a distrus aceasta vedeta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
22-07-2014, ora 07:10

A fost o blonda draguta si a ajuns o bruneta deformata de operatii estetice. Vezi cum s-a distrus aceasta vedeta

Articol de Madalina Irimia

Chloe Sims a devenit cunoscuta in Anglia dupa ce a aparut in cel mai cunoscut reality show britanic, The Only Way is Essex.

Telespectatorii au remarcat-o datorita buzelor supradimensionate, danturii enorme si silicoanelor si nu au reactionat tocmai pozitiv in legatura cu fizicul ei.

Am primit pe Twitter peste 1000 de mesaje in care oamenii ma faceau in toate felurile. La finalul primului episod eram in lacrimi. Ma numeau “femeia-barbat” si spuneau despre mine ca sunt falsa din cap pana-n picioare din cauza operatiilor estetice. Nu mi s-a parit corect, pentru ca si restul persoanelor din serial aveau operatii estetice...si poate altii chiar mai multe ca mine”, a spus Chloe.

Vedeta TV si-a inceput „remodelarea” corporala dupa ce a nascut-o pe fiica ei, la varsta de 23 de ani. Sanii nu mai aratau asa de bine ca inainte de sarcina, asa ca s-a hotarat sa isi puna silicoane. „Au o forma cam ciudata si nu arata natural deloc. Vreau sa mi-i fac din nou...mai frumosi si mai mari”, spune Chloe.

In urma cu doi ani si-a marit buzele, iar acum vrea sa isi puna si dinti noi.

Ultima „realizare” in planul estetic a fost o operatie de remodelare a posteriorului. Din pacate, desi a platit 5.000 de lire pentru a avea fundul lui Kim Kardashian, posteriorul ei seamana mai mult cu al Victoriei Beckham.

Acum, ca a implinit 30 de ani, are in plan o liposuctie si indepartarea ridurilor cu Botox. „Voi continua sa imi fac operatii estetice pana cand voi fi multumita cu felul in care arat”, spune Chloe.

Sursa: perfecte.ro

Foto: tiskin.com, perfecte.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
MonteSib,  03.05.2022 13:43

erectile dysfunction treatment

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii