ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-11-2015, ora 16:08

A fost gasita la 10 ani dupa disparitie! Unde s-a ascuns o fata de la 14 ani

Articol de Madalina Irimia
Xiao Yun a fugit in urma cu 10 ani de acasa, parintii crezand ca aceasta nu mai este in viata. Saptamana trecuta insa, politia din China a gasit-o pe fata ajunsa acum la 24 de ani. Ea era sanatoasa si in viata, petrecand ultimul deceniu traind si jucandu-se in internet cafe-uri!

Cei de la South China Morning Post scriu ca fata a fugit cand avea doar 14 ani dupa o cearta cu parintii. De atunci, ea si-a petrecut timpul jucandu-se "CrossFire", dormind in internet cafe-uri.

Politia a gasit-o pe fata ce folosea documente de identitate false in timpul unei verificari de rutina intr-un internet cafe. Odata dusa la sectie, ea a recunoscut ca a fugit de acasa si ca a supravietuit cu ajutorul banilor primiti de la persoanele care frecventau internet cafe-urile. Ocazional, ea se angaja in spatele tejghelei.

Sursa: yoda.ro
     
Tag-uri: china, regasire, parinti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  01.12.2015 07:54

Selectam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii