A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713454459.9871.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A castigat Pulitzerul dupa ce a iesit din presa pentru ca nu-si putea plati chiria
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-04-2015, ora 14:02

A castigat Pulitzerul dupa ce a iesit din presa pentru ca nu-si putea plati chiria

Articol de Madalina Irimia
Un jurnalist al carui articol a fost premiat cu prestigiosul Pulitzer a iesit din presa inainte de decernarea premiilor, intrucat nu reusea sa isi plateasca chiria din salariul de jurnalist.

The Daily Breeze, un ziar mic din Torrance, California, cu doar 63.000 de abonati si sapte reporteri, este castigatorul-surpriza al premiilor Pulitzer. Publicatia a castigat prestigiosul premiu pentru reportaj local, cu o investigatie privind coruptia intr-un district scolar sarac, ce a dus la indepartarea unui director de scoala platit cu salariu exorbitant si la schimbarea legilor in acest stat, scrie The Slate.

Totul a inceput cand reporterii de la Daily Breeze, Rob Kuznia si Rebecca Kimitch, au verificat statele de plata de la Liceul Centinela Valley.

Kuznia, initiatorul investigatiei, a iesit insa din presa anul trecut, pentru ca nu reusea sa se intretina din salariul de jurnalist, si acum lucreaza in relatii publice.

Fostul jurnalist a admis ca regreta ca nu mai lucreaza in presa, insa ii era prea greu sa plateasca chiria in zona Los Angeles cat a lucrat la ziarul premiat.

Premiile Pulitzer au fost acordate luni in America. Cotidianul New York Times a castigat trei premii: categoria "International", pentru relatarea epidemiei de Ebola din Africa occidentala, categoria "Fotografie", tot pentru Ebola, si categoria "Jurnalism de investigatie", pentru articolele despre rolul lobby-urilor.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: ziarist, pulitzer, america
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii