ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2015, ora 16:14

A aflat ca verisoara lui adolescenta era insarcinata si traia pe strazi. Gestul incredibil al unui tanar australian

Articol de Madalina Irimia
Un australian de 23 de ani a facut un gest impresionant pentru verisoara lui de 17 ani, dupa ce a aflat ca adolescenta era insarcinata si traia pe strazi, scrie Daily Mail Australia.
Tommy Connolly nu mai vorbise de 10 ani cu verisoara lui, asa ca a fost socat cand fata i-a lasat un mesaj pe Facebook in care ii marturisea ca este insarcinata, ca traieste pe strazi si este dependenta de droguri.

Tanarul nu a stat pe ganduri si a luat-o acasa la el pe adolescescenta. Pentru a o intretine pe fata si pe copilul nou-nascut, Tommy a facut sacrificii de care nu multi tineri ar fi capabili: a lucrat full-time in timpul vacantelor dintre semestre si a renuntat pentru o vreme la visul sau de a face sport de performanta. Banii stransi i-a folosit pentru a inchiria o casa .

"Evident ca nu aveam cum sa o las in strada. Toti imi spun ca mi-am luat o responsabilitate imensa, dar am renuntat sa ma mai gandesc la mine, la facultate sau slujba, ma gandesc doar la faptul ca ea si bebelusul aveau nevoie de mine", a marturisit Tommy Connolly.
Australianul a devenit si tutorele legal al verisoarei sale minore, a ajutat-o sa-si termine studiile si i-a fost alaturi cand a adus pe lume un baietel.

"Ea ar putea sa scrie o carte despre experiente traumatizante. Nu sunt multi cei care ii cunosc povestea, nimeni nu merita o viata asa cum a avut ea pana acum. Sunt constient ca am facut un lucru bun, dar ma simt vinovat pentru toata atentia pe care o primesc acum", a mai spus, cu modestie, Tommy.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii