ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2015, ora 11:46

A acceptat o invitatie la cina din partea lui Vladimir Putin si acum risca sa intre la inchisoare

Articol de Madalina Irimia
Actrita italiana Ornella Muti are de ales intre a plati o amenda in valoare de 30.000 de euro sau a savarsi o pedeapsa de opt luni cu inchisoarea. Decizia a fost luata de o instanta de judecata, dupa ce vedeta a lipsit de la un spectacol in care trebuia sa joace pentru a lua cina cu Vladimir Putin si Kevin Costner.

Actrita Ornella Muti trebuie sa savarseasca o pedeapsa cu inchisoarea de opt luni sau sa plateasca o amenda in valoare de 30.000 de euro, dupa ce a lipsit de la o piesa de teatru in care trebuia sa joace, pentru a lua, in schimb, cina cu Vladimir Putin.

Decizia a fost luata de o instanta din Pordenone, care a gasit-o vinovata pe vedeta italiana de frauda agravada, in contextul in care aceasta ar fi prezentat la momentul respectiv un certificat medical cu ajutorul caruia si-a motivate absenta de pe scena, relateaza rt.com.

Potrivit sursei citate, Ornella Muti le-a cerut reprezentantilor Teatrului Verdi sa schimbe data reprezentatiei pe motiv ca ar fi fost bolnava. in plus, artista a prezentat si o adeverinta medicala prin care un medic ii recomanda cinci zile de concediu.

Cu toate acestea, vedeta fusese deja platita in avans cu 25.000 de euro pentru respectivul spectacol.

In ziua in care ar fi trebui sa aiba loc reprezentatia, actrita a mers la un eveniment caritabil in St. Petersburg, unde a luat cina cu Vladimir Putin, prim-ministru la vremea aceea, si actorul american Kevin Costner.

In acest context, Teatrul Verdi a dat-o in judecata pe Ornella Muti. Acum, vedeta are de ales intre a plati amenda in valoare de 30.000 de euro sau a savarsi pedeapsa cu inchisoarea.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii