A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714091737.0495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

8 semne ca ai nevoie de detoxifiere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2015, ora 11:04

8 semne ca ai nevoie de detoxifiere

Articol de Cristian Amariei
Corpul tau simte cand ii dai prea multe toxine si iti trimite semnale pe care ar trebui sa le iei in seama. Afla cand este momentul sa faci o cura de detoxifiere.

Toxinele sunt substante care iti otravesc corpul si te fac sa nu mai functionezi la capacitate normala. Te simti obosita si nu mai ai chef de nimic si desi ai putea fi tentata sa pui aceste simptome pe seama volumului de munca si a trecerii anilor, ar trebui sa stii ca ai putea sa te simti asa din cauza alimentelor pe care le consumi.

Nu reusesti sa scapi de kilogramele in plus

Daca ai incercat in zadar sa slabesti facand sport si numarand calorii, cantitatea de toxine din corpul tau te-ar putea impiedica sa iti indeplinesti scopul. Multe substante nesanatoase sunt lipofile, adica sunt depozitate in grasime, si de aceea pare imposibil sa scapi de kilogramele in plus.

Nu te poti concentra

Toxinele iti afecteaza capacitatea de concentrare si te fac sa te simti rupt de realitate. Cele mai periculoase substante sunt aspartamul si glutamatul monosodic, asa ca incearca sa le eviti. Aspartamul se gaseste in bauturi fara zahar, alimente dietetice si pasta de dinti, iar glutamatul monosodic in alimente procesate.

Suferi de insomnie

Daca organismul tau este stresat din cauza cantitatii ridicate de toxine, nivelul de cortizol o poate lua razna. Cortizolul este un hormon eliberat pentru a face fata stresului, iar dimineata este la cel mai ridicat nivel, in timp ce seara coboara. Daca aceasta balanta este data peste cap, nivelul de hormoni poate fi ridicat si seara, iar aceasta situatie duce la aparitia insomniei. Lipsa somnului iti poate da probleme serioase de sanatate, asa ca este extrem de important sa dormi cel putin opt ore pe noapte.

Te simti epuizata fara motiv

Daca dormi opt ore pe noapte si tot te simti epuizata cand te trezesti, da vina pe toxine. O cantitate ridicata de astfel de substante reprezinta un motiv de stres pentru organism si o provocare pentru glandele suprarenale. Unele toxine pot chiar sa iti dea peste cap functia suprarenala. Cafeina, de exemplu, are un impact negativ asupra acesteia.

Esti sensibila la mirosuri

Daca nu mai suporti mirosurile puternice, nu te gandi ca esti insarcinata. Ar putea fi un semn ca ai o cantitate mare de toxine in organism. Cand ficatul tau nu mai poate elimina toxinele, devine sensibil la mirosuri si iti poate da dureri de cap si greata.

Ai dureri inexplicabile de cap

Daca suferi de dureri inexplicabile de cap, inseamna ca ai nevoie de o cura de detoxifiere. Cele mai comune toxine care dau aceste simptome sunt tot aspartamul si glutamatul monosodic, dar la fel de periculoase sunt si metalele grele, colorantii artificiali si conservantii.

Ai schimbari de atitudine

Daca ai schimbari de atitudine, inseamna ca exista un dezechilibru hormonal in organism. Unele toxine, precum xenoestrogenii, dau peste cap nivelul hormonal atat la barbati, cat si la femei. Xenoestrogenii sunt compusi sintetici, care se poarta ca estrogenul, odata ce ajung in corpul uman. Daca vrei sa eviti aceste substante periculoase, stai departe de plastic.

Copul tau emana un miros urat

Daca ai o respiratie urat mirositoare ori scaunul si-a modificat mirosul, inseamna ca nivelul de toxine din organism este foarte mare, iar ficatul si colonul nu le mai pot elimina. iti poti ajura ficatul cu ceaiuri sau suplimente pe baza de armurariu, iar colonul ti-l poti curata facand o clisma cu cafea. Cere, insa, sfatul medicului de familie, cand vrei sa faci o cura de detoxifiere.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii