A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714189363.9906.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 lucruri pe care trebuie sa le mananci daca vrei sa ramai vesnic tanar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-12-2014, ora 13:01

7 lucruri pe care trebuie sa le mananci daca vrei sa ramai vesnic tanar

Articol de Madalina Irimia
Dieta noastra poate conta enorm in modul in care reducem riscul unor boli cronice care ne imbatranesc prematur: diabet, obezitate si tensiune ridicata, scrie Today.com.

Today.com publica o lista a celor mai benefice alimente care ne pot ajuta in "razboiul" cu anii si care ne pot pastra tineri pentru o perioada mai indelungata.

1. Varza de Bruxelles - Legumele crucifere au foarte multi antioxidanti si nutrienti despre care se spune ca pot reduce riscul de a face cancer, daca sunt consumate constant.

2. Somon - Pestele gras, asa cum este somonul, e bogat in proteine si in grasimi omega-3, ajutand inima si sistemul nervos.

3. Migdale - O sursa excelenta de proteine de provenienta non-animala, magneziu si zinc. Singura regula: evitati excesul, consumati nu mai mult de 30 de grame / zi.

4. Iaurt - Bogat in calciu, proteine si vitamina D, iaurtul ajuta atat digestia cat si muschii. Iaurtul contine probiotice si ajuta la obtinerea unui echilibru micro-intestinal.

5. Quinoa - O planta plina de proteine, fara gluten, ce contine fier, calciu si fibre.
6. Ceai verde - chiar daca este o bautura si nu un aliment, ceaiul verde este extrem de bogat in antioxidanti. Cat timp evitati sa il indulciti si il consumati chiar si de 5 ori pe zi, ceaiul verde poate avea un efect miraculos asupra organismului.
7. Afinele - Pline de antioxidanti, fructele de padure sunt considerate "dulciurile" naturii si sunt extrem de recomandate in mai toate dietele.
Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii