A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714091372.2958.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 lucruri pe care le poti face cu bere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-03-2015, ora 10:34

7 lucruri pe care le poti face cu bere

Articol de Cristian Amariei
Berea este una dintre cele mai populare bauturi din lume, dar stiai ca poti face mai mult decat sa o consumi? Vezi 7 lucruri pe care le poti face cu bere.

Te ajuta sa dormi

Hameiul din bere poate inlocui pastilele de dormit, potrivit popularmechanics.com. Tot ce trebuie sa faci este sa iti speli fetele de perna cu apa in care ai adaugat cateva linguri de bere. Mirosul de hamei te calmeaza si te ajuta sa adormi.

Te relaxeaza!

Dupa o zi grea la birou, cea mai buna varianta este sa iti odihnesti picioarele intr-un lighean cu bere. Aceasta bautura contine enzime care inmoaie bataturile. Pune apa calda cat sa iti treaca de glezne, apoi adauga jumatate de sticla de bere. inmoaie-ti picioarele in solutia obtinuta si incearca sa te relaxezi.

Scoate petele de pe covoare

Petele de pe covor pot fi scoase cu usurinta cu bere. Toarna un pic pe pata, las-o sa stea cateva minute, apoi sterge pata cu o carpa uscata. Urmatorul pas este sa speli zona afectata cu apa si cu sapun, pentru a scoate si berea din covor. inainte sa folosesti, insa, acest truc este indicat sa testezi cum reactioneaza covorul tau la bere, pentru ca pe anumite materiale pot ramane urme.

Curata bijuteriile

Bijuteriile de aur vor arata ca noi, dupa ce le-ai curatat cu bere. inmoaie o carpa moale in bere, apoi sterge bratarile, colierele sau cerceii pe care ii ai. Acidul carbonic din bautura va dizolva uleiurile si murdaria de pe bijuterii, iar acestea isi vor recapata stralucirea.

Curata mobila

Sterge mobila cu bere, pentru a tine praful departe si a da lemnului stralucire.

Te scapa de rugina

Rugina poate fi inlaturata cu bere. Pur si simplu inmoaie o carpa in aceasta bautura si las-o o ora pe zona afectata de rugina.

Iti scade tensiunea

Nu chiar berea iti scade tensiunea, ci mai degraba hameiul. Fa-ti ceai dintr-o mana de hamei uscat, iar in 10 minute, tensiunea arteriala ar trebui sa revina la normal, potrivit menshealth.com. Nu este, insa, recomandat sa inlocuiesti medicamentele cu hamei.
     
Tag-uri: bere, intrebuintari, util
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii