A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714120624.5867.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 bauturi de vara care te ajuta sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2015, ora 09:45

6 bauturi de vara care te ajuta sa slabesti

Articol de Cristian Amariei
In zilele fierbinti de vara, o limonada delicioasa pare a fi remediul perfect care sa te racoreasca! Din pacate, silueta ta nu crede acelasi lucru, iar colaceii de pe burta cu atat mai putin! O limonada clasica, pe care o poti servi la o terasa, contine aproximativ 250 calorii si 70 g de zahar.

Din fericire, exista o multime de variante mai sanatoase ale bauturilor de vara care te pot racori si pe care le poti consuma fara sa te ingrijorezi de impactul pe care il vor avea asupra siluetei tale. Bonus? Aceste delicii s-ar putea chiar sa te ajute sa slabesti!

Apa aromatizata

Mentinerea unui organism hidratat este extrem de importanta atunci cand vrei sa slabesti si mai ales vara. Consumul unei cantitati mari de apa zilnic ajuta la mentinerea cantitatii de fluide din corp la un echilibru normal si opreste retentia de apa (una dintre cauzele „colaceilor” de pe burta), ba chiar creste senzatia de satietate, impiedicand astfel mancatul excesiv!

Dar daca apa goala te plictiseste, fa-o mai delicioasa prin adaugarea unor citrice sau a unor verdeturi proaspete (castravetii sunt si el un ingredient delicios)!

Smoothie de pepene rosu

Cat timp este facut in mod corect, fara mixuri de zahar si indulcitori artificiali, un smoothie de pepene rosu poate fi alegerea perfecta intr-o zi torida si poate tine locul si unei gustari, dat fiind faptul ca este extrem de satios. in plus, contine o multime de nutrienti, inclusiv licopen, o substanta care actioneaza impotriva cancerului.

Ice-tea de menta

Facut in casa, ceaiul rece de menta este extrem de racoritor si benefic siluetei si sanatatii tale. Este plin de antioxidanti, care te ajuta sa-ti mentii organismul fresh si pielea hidratata si ajuta la digestie, prevenind balonarea si starile de flatulenta.

Frappe de ananas

Aceasta bautura delicioasa are gustul unei vacante pe plaja in pahar! Contine doua ingrediente magice, o lingura de acizi mononesaturati care ajuta la arderea grasimii de pe abdomen si bromelaina, enzima care ajuta la digestia proteinelor, prevenind balonarea!

Ceai verde

La capitolul ceaiuri, nu trebuie sa il ignori nici pe cel verde care, servit cu gheata, nu numai ca te racoreste, dar te si protejeaza impotriva bolilor de inima si, ca un bonus, ajuta la lupta impotriva colaceilor de pe burta! De asemenea, o ceasca de ceai verde inainte de antrenament iti va da energie si te va ajuta sa arzi o cantitate mai mare de calorii!

Shake de ciocolata neagra

Serios? DA! Ciocolata – in special cea neagra – ajuta la slabire deoarece iti taie apetitul si pofta de dulce, dar nu are suficiente calorii incat sa puna bete-n roate dietei tale. Contine aproximativ 400 de calorii, deci ar putea sa tina locul unei mese, mai degraba decat al unei gustari. Incearca sa-l consumi la micul-dejun, ca sa incepi ziua cu energie si stare de bine!

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: bauturi, vara, slabit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii