ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-04-2014, ora 17:00

5 tipuri de femei pe care barbatii nu si le doresc

Articol de Madalina Irimia

Experienta barbatilor acumulata progresiv dupa mai multe intalniri si relatii ii face sa incadreze noile femei care apar in viata lor in diverse tipologii, mizand pe insusirile cele mai evidente pe care le pot depista din comportamentul lor. Cinci tipologii de femei care merita respinse sunt usor de depistat.

Materialistaa

O recunosti usor. Nu va plati nota niciodata si nici nu va schita gestul de a-si scoate macar portofelul. Cand se va aseza pe scaunul din dreapta al masinii tale, isi va duce discret mana sub fund pentru a simti daca tapiteria este sau nu din piele. Are impresia ca i se cuvine orice, doar pentru calitatile pe care le are sau, mai rau, pretinde ca le are. In scurt timp, isi va extinde influenta nu doar asupra lucrurilor pe care i le oferi, ca barbat, de bunavoie, dar va considera banii tai drept buget comun, iar ulterior drept banii ei. Pe termen lung o astfel de relatie te va invata ca e mai bine sa investesti in propria persoana, decat in una care urmareste doar beneficii materiale.

Oportunista

Desi are multe in comun cu materialista, oportunista nu urmareste doar beneficii materiale – bani, haine, cosmetice, vacante etc. – ci este atrasa de pozitia sociala pe care i-o ofera relatia cu partenerul. De regula, el are o cariera de succes sau este un personaj cu notorietate in societate, iar asocierea imaginii ei pentru o perioada de timp cu un astfel de individ ar propulsa-o in medii in care ar putea fi remarcata de alti barbati. Poate fi usor recunoscuta pentru snobismul care o insoteste mereu, pentru placerea de a fetisiza barfele si pentru repulsia cu care reactioneaza in fata celor saraci.

Integral pe perfecte.ro

Foto: anabbloggin.wordpress.com

     
Tag-uri: femei, barbati, caracter
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii