A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713489401.8304.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 trucuri pentru picioare frumoase si sanatoase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-04-2014, ora 15:05

4 trucuri pentru picioare frumoase si sanatoase

Articol de Madalina Irimia

Picioarele frumoase trebuie sa fie lungi si subtiri! Cum sa obtii acest lucru? Nu este foarte dificil, insa trebuie sa fii disciplinata si sa respecti anumite reguli de baza, cum ar fi: tine o dieta, fa sport si foloseste produse cosmetice. Iata cateva ponturi pentru a avea o pereche de picioare superbe in timp record.

1. Poarta pantofii potriviti

Baba sufera la frumusete, dar nu exagereaza! Evita sa porti incaltaminte in care picioarele tale nu se simt confortabil, altfel risti sa iti deformezi degetele si sa ai diverse puncte rosii pe picioare, bataturi si varice. Apeleaza la tocuri inalte doar atunci cand mergi la evenimente speciale, pentru ca daca porti tocuri zilnic, te poti trezi cu dureri insuportabile de glezna si de picioare. Incearca sa te incalti cu pantofi ortopedici si confortabili.

2. Cum sa faci ca picioarele tale sa para mai slabe decat sunt

Daca esti una dintre persoanele care au glezne groase, atunci poarta incaltaminte cu talpa joasa sau toc gros, pentru ca iti vor face picioarele sa arata mai slabe si mai feminine. Evita pantofii cu toc subtire, deoarece au rolul de a amplifica imaginea de glezna groasa.

Pentru coapse mai subtiri, poarta pantaloni tip colant de culoare neagra; sunt la moda si ii poti asorta si accesoriza la orice tinuta. Daca vrei ca picioarele tale sa para lungi, alege pantaloni cu dungi verticale si uita de culori deschise, precum albul, fiindca aceasta nuanta lasa impresia unor coapse imense.

Integral pe perfecte.ro

Foto: arefinement.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii