A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714003075.0585.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 metode ciudate prin care iti poti albi dintii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-02-2015, ora 12:05

4 metode ciudate prin care iti poti albi dintii

Articol de Madalina Irimia
Cu totii visam la o dantura sanatoasa si stralucitoare, dar putini ne permitem sa mergem la dentist la control, macar o data la doua-trei luni. Am gasit cateva metode prin care ti-ai putea albi dintii… insa nu au fost si studiate!

Carbune activ

Nu multi au auzit de aceasta metoda – si nici multi din cei care pot spune ca intr-adevar a avut efect. Se pare ca daca te-ai spala pe dinti cu carbune activ (cel tratat), ti se vor albi dintii.

Ulei de susan

inca o metoda ciudata de albit dintii ar fi clatirea cu ulei de susan. Mai exact, trebuie sa clatesti in asa fel incat uleiul sa ajunga si intre dinti, ca sa-i curete bine. Faci asta timp de 20-30 de secunde, iar bacteriile care ti-i ingalbenesc vor fi luate cu totul.

Otet de mere

Otetul de mere are proprietati antibacteriene, iar acidul poate indeparta petele galbene, insa in acelasi timp poate dauna smaltului, asa ca nu ar trebui sa faci asta prea des. De asemenea, nu uita sa te speli neaparat pe dinti dupa ce ti-ai clatit gura cu otet.

Coaja de banana

Daca iti freci interiorul cojii unei banane pe dinti – insa trebuie sa faci asta de mai multe ori ca sa vezi vreo diferenta – ii vei albi. Dar banana nu este singurul fruct care poate face asta pentru tine: si coaja de portocala functioneaza in acelasi fel, ca si capsunele.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: albire, dinti, metode
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii