ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2015, ora 15:05

20 femei celebre care au ales sa nu aiba copii

Articol de Cristian Amariei
Publicul are un apetit mare cand vine vorba despre copiii celebritatilor. Sarcina unei fete regale sau a unei vedete de talie internationala starneste pasiuni, iar ziarele, revistele si site-urile forfotesc de-a dreptul. Celebritatile castiga milioane de dolari pentru vanzarea primelor poze cu copiii lor. Tocmai de aceea, imediat ce o femeie ajunge celebra, imediat apare presiunea celor din jur, chiar agresiva uneori, de a face copii. In ciuda acestei presiuni exista si femei care au spus “NU, multumesc” si au vorbit franc despre alegerea lor de a nu avea copii.

Iata 20 de femei celebre care fie au ales sa nu aiba copii, fie n-a fost sa fie.

Hellen Mirren

N-a fost sa fie. M-am gandit ca voi avea, am asteptat sa se intample, dar nu s-a intamplat. Nu-mi pasa ce crede lumea. De cate ori m-a intrebat cineva de ce n-am copii, i-am spus sa ma lase in pace. Numai barbati batrani si plictisitori m-au intrebat asta, daca vreti sa stiti”, a declarat actrita Hellen Mirren in februarie 2013, pentru Vogue Marea Britanie.

Gloria Steinem

“Sunt foarte fericita ca nu am copii. Nu toata lumea trebuie sa traiasca la fel. Nu toata lumea care are uter trebuie sa faca copii, dupa cum nici toata lumea care are corzi vocale trebuie sa fie cantareti de opera”, a declarat jurnalista Americana Gloria Steinem, in octombrie 2011 pentru pubicatia Chelsea Lately.

Stevie Nicks

“E ca si cum ai intreba ce vrei sa fii artist sau cantaret, nevasta sau amanta? Atunci cand ai copii, prioritatile se schimba. Iar eu nu vreau sa merg la sedintele cu paritnii”, si-a explicat alegerea de a nu avea copii cantareata Stevie Nicks, in revista InStyle, 2002.

Oprah Winfrey

Daca as avea copii, probabil ca m-ar uri. Ar fi ajuns la o emisiune ca a mea vorbind despre mine. Pentru ca, cu siguranta, as fi facut ceva care sa-i faca sa sufere”, a martutisit Oprah Winfrey pentru The Hollywood Reporter, in decembrie 2013.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro
     
Tag-uri: celebritati, copii, oprah
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii