A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714072629.4786.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

18 oameni au murit din cauza CONSUMULUI DE CAFEA. Ce cantitate te-ar putea UCIDE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-07-2014, ora 07:09

18 oameni au murit din cauza CONSUMULUI DE CAFEA. Ce cantitate te-ar putea UCIDE

Articol de Madalina Irimia

Autoritatile sanitare americane sunt ingrijorate de tendinta de a ingera cofeina pura remarcata tot mai des in randul tinerilor si care a dus, pana in prezent, la cel putin 18 decese.

Logan Stiner, un tanar american de 18 ani din Ohio, a murit la sfarsitul lunii mai 2014 din cauza unei supradoze de cofeina praf, dupa cum a relevat autopsia. Mama baiatului a declarat in presa americana ca a gasit in camera fiului ei cateva plicuri cu cofeina, scrie doctorulzilei.ro.

Logan a fost cea de-a 18-a persoana din Statele Unite care a cazut victima consumului exagerat cofeina. Un ofiter de politie care ancheteaza decesul este de parere ca ar putea exista si cazuri similare neidentificate in contextul in care nu se analizeaza sistematic nivelul de cofeina din sange.

Potrivit Food and Drug Administration (FDA), cofeina pura este un stimulent foarte puternic si, luata chiar in cantitati foarte mici, poate fi fatala.

Foto: foodstory.ro

     
Tag-uri: cafea, sanatate, consum
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii