A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715957102.1153.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

12 divorturi celebre din 2012
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
26-12-2012, ora 12:33

12 divorturi celebre din 2012

Articol de Madalina Irimia

Tom Cruise si Katie Holmes, Heidi Klum si Seal, Russell Crowe si Danielle Spencer sunt cateva dintre cuplurile de la Hollywood care s-au destramat in acest an. Nici in showbiz-ul romanesc lucrurile nu au fost mereu roz in 2012 la capitolul dragoste. Vezi care sunt divorturile celebre din acest an!

Oana & Viorel Lis

Oana Lis a depus, in luna septembrie, actele prin care cerea divortul de Viorel Lis. Avocatul Bogdan Barbuceanu a precizat ca in actiunea depusa in instanta este mentionata "culpa exclusiva a paratului (Viorel Lis, n.r.)", iar primul termen in procesul de divort a fost fixat pentru 30 aprilie 2013. "Doamna Lis isi acuza sotul de relatii extraconjugale, iar, daca judecatorul va decide ca vina ii apartine exclusiv lui Viorel Lis, ea intentioneaza sa il oblige pe fostul sot la plata unor despagubiri, pe baza Codului Civil aflat acum in vigoare. Articolul 388 din Codul Civil prevede ca sotul reclamat sa ceara de la sotul vinovat despagubiri. Asta numai daca se desface casatoria din culpa exclusiva a paratului. Am specificat, dar nu am stabilit inca un cuantum, iar despagubirile vor fi, cu siguranta, banesti", a mai spus Bogdan Barbuceanu. De asemenea, Oana Lis doreste ca, dupa pronuntarea divortului, sa revina la numele anterior casatoriei, respectiv Oana Ungureanu.

Viorel Lis, in varsta de 68 de ani, si Oana Lis, in varsta de 33 de ani, s-au cunoscut in urma cu 14 ani, cand Oana era studenta si a mers in practica la Primaria Capitalei, unde Viorel era edil sef. Lis a fost primar al Capitalei in perioada 1997 - 2000. Cei doi s-au casatorit civil in 2009, iar religios in 2011. Au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul romanesc, apetenta lor pentru aparitiile publice nonconformiste fiind celebra.

Sylvia & Andrei Stefanescu

"Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am facut un copil cu ea", a declarat Andrei din trupa Alb-Negru dupa divortul de cantareata Sylvia. Separarea cu tam-tam a avut loc in primavara acestui an, iar cauza a fost infidelitatea sotiei. Andrei a decis sa intenteze divortul dupa ce a aflat ca Sylvia il insela cu un pusti de 20 de ani, pe care il cunoscuse la filmarile unui videoclip.

Cei doi au avut o relatie de sapte ani, insa decizia lui Andrei a fost de neclintit, chiar daca Sylvia nu l-a dat uitarii pe fostul sot. Ei s-au separat legal, in mare secret, la inceputul lunii mai.

Marina Almasan & Victor Socaciu

Dupa 13 ani de casnicie, realizatoarea TVR Marina Almasan si cantautorul si parlamentarul Victor Socaciu au decis sa puna capat mariajului. Motivul? Relatia extraconjugala pe care Marina o avea cu omul de afaceri Georgica Cornu. Cuplul a ales sa isi spele rufele in public, acuzandu-se reciproc de diverse motive pentru care s-a ajuns la despartire. Almasan si Socaciu au divortat pe cale amiabila in luna martie, in fata notarului, baietelul pe care cei doi il au impreuna, Victor, ramanand la mama lui.

"Din respect pentru cei 16 ani petrecuti alaturi de el, precum si din dragoste pentru fiul nostru, ma voi abtine - cel putin deocamdata - sa dezvalui adevaratele motive, unele dintre ele foarte intime", declara vedeta TVR la acea vreme. Marina Almasan mai are o fiica majora, Marina, din prima casatorie.

"Imi pare rau sa constat ca Victor nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre, esec despre care el stie foarte bine ca este singurul vinovat inca de acum 10 ani", a rabufnit apoi Marina.

Maia Morgenstern & Dumitru Baltateanu

Actrita l-a cunoscut pe doctorul Dumitru Baltateanu in anul 2000, cand se afla intr-un turneu cu Teatrul "Bulandra" la Marsilia. Medicul lucra atunci ca neurochirurg la un spital din orasul francez. A fost dragoste la prima vedere, iar Baltateanu a decis sa se intoarca in Romania, unde si-a continuat cariera la Spitalul Elias.

Totul parea ca merge de minune, cei doi avand impreuna o fata, Ana Isadora. Bomba divortului a fost aruncata in vara acestui an. Surse apropiate Maiei au declarat ca doctorul Dumitru Baltateanu ar fi parasit caminul conjugal si ca intre cei doi intervenisera neintelegeri inca de acum un an, insa, chiar daca au existat mai multe incercari de reconciliere, cuplul nu a ajuns la consens, iar casnicia nu a mai putut fi salvata. Maia Morgenstern nu este la primul esec in dragoste. Actrita a mai fost casatorita de doua ori si mai are doi copii, un baiat si o fata.

Roxana Ionescu & Laurentiu Gheorghe

O poveste de dragoste inceputa imediat dupa pragul majoratului pare sa se fi transformat intr-un cosmar pentru Roxana Ionescu. Potrivit apropiatilor sai, desi stia ca sotul ei are o relatie extraconjugala, vedeta ducea o lupta continua intre ideea de resemnare si decizia de a divorta. Se pare ca relatia de cuplu dintre cei doi soti s-a deteriorat in ultimul an, ei ajungand sa traiasca precum simpli colegi de apartament.

Roxana a marturisit ca nu regreta anii petrecuti alaturi de Laurentiu. "A fost o hotarare pe care am luat-o foarte constienti, nu la nervi. Motivul nu a fost infidelitatea. Nu stiu daca am fost sau nu inselata. Am decis sa ne despartim ca doi oameni maturi, fara sa ne certam, am evitat sa ajungem sa nu ne mai suportam. Cand am plecat la drum am zis ca e pentru totdeauna, la bine si la greu, pana la adanci batraneti. Daca nu a fost asa, asta e, viata reala nu e ca in povesti. Ma bucur ca ne-am comportat ca doi oameni maturi. Ne intelegem si acum foarte bine", a declarat ea, pentru emisiunea "Povestiri adevarate", de la Acasa TV.

Antonia & Vincenzo Castellano

In ultima vreme, zvonurile despre problemele pe care cantareata Antonia le-ar avea in casnicie s-au intensificat, dar lucrurile sunt inca incerte. Antonia este una dintre cele mai mediatizate vedete ale momentului. A facut un copil la 21 de ani, s-a casatorit la 22 de ani si este posibil sa divorteze la 23 de ani. Antonia a vorbit la "Happy Hour" despre alegerile pe care le-a facut in viata si a precizat ca nu are niciun regret. "Am si o familie, am si o casnicie, chestiile s-au schimbat. Viata mea este buna. M-am indragostit. Asa a fost sa fie, sa fac un copil de tanara. Dar nu regret", a spus Antonia.

"A trebuit sa invat sa fac mancare. Mama a incercat sa ma invete, dar nu a reusit. Acum am ajuns la varsta la care trebuie sa fac mancare pentru copil, sot si pentru altii. Eu nu imi neglijez copilul. Este adevarat ca vara asta a stat in Italia, a fost ideea mea. Era vara, marea e aproape. Bunicii ei sunt acolo. As putea sa o iau cu mine la concerte, dar e prea micuta. Eu muncesc pentru fetita mea. Si Vincenzo la fel. O sa cresc copilul unde ma duce cariera. Unde o sa ne simtim noi bine. N-am tot, dar in mare am. Traiesc visul meu, am cariera mea, o am pe Maya. Nu imi imaginam ca o sa am un copil la varsta asta, dar e wow! Am o familie, iar parintii ma sustin", a mai declarat Antonia.

Surse din anturajul celor doi sustin ca ruptura a fost generata de programul prea incarcat al artistei, ea petrecand putin timp alaturi de familie si fetita lor. Antonia si Vincenzo Castellano s-au casatorit in luna mai 2011, la o biserica catolica din Voluntari, iar ceremonia a fost bilingva, romano-italiana. Fiica lor, Maya Rosaria Castellano, are 2 ani.

Pe langa vedetele enumerate mai sus, si alte cupluri din showbiz-ul romanesc au ales sa se separe la notar in acest an. Printre ei se afla cantaretul Jorge si sotia sa, Alina Papagheorghe, dar si interpretul de muzica populara Petrica Matu Stoian.

Sursa: apropo.ro

Foto: eva.ro, newspad.ro, puterea.ro, ziarelive.ro, lifestyle.ele.ro, prest-anunt.ro

     
Tag-uri: divorturi, vedete, Romania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (7)  
oratica,  03.02.2023 09:50

lasix purpose Blood Type O Heart Transplant Candidates Have Longer Waitlist Times But Comparable Post transplant Outcomes Under The Revised UNOS Organ Allocation Criteria

   
ZefHoorce,  23.01.2023 21:36

All blood pressure medication heat the people vaguely saw the white bones walking around in the dark clouds cheapest propecia uk aciclovir ibuprofen suppository cvs Japanese suppliers for iPhone parts, however, could benefitif the cheaper model is a hit in emerging markets, analysts say

   
nidaincer,  23.01.2023 21:15

Methods Polymorphisms of CYP2D6 and CYP2C19 were genotyped by the AmpliChip CYP450 Test Roche Molecular Diagnostics, Branchburg, NJ, USA for 57 patients, who were matched as recurrent versus non recurrent breast cancers n 33 versus n 24, respectively, with a 5 year follow up drugs not to take with viagra Lonny llCvMXbTOnDCoXv 6 20 2022

   
MugNeerne,  16.12.2022 09:36

In human cancer cell lines, tamoxifen, a nontoxic inhibitor of Pgp, was shown to inhibit the multidrug resistance phenotype paxil or priligy Epub 2008 Jan 19

   
EnviniHah,  07.12.2022 23:56

9 Tamoxifen and OFS vs tamoxifen side effects in men

   
freedband,  23.11.2022 15:37

buy lasix online usa 8 966 8 333 8 301 8 200 8 088 7 550 6 756 6 700 6 536 6 200 6 066 5 000 4 655 4 600 4 544 4 444 4 402 4 400 4 311 4 200

   
entaide,  22.11.2022 00:13

Abstract OT2 11 05 SERENA 6 a Phase III study to assess the efficacy and safety of AZD9833 camizestrant compared with aromatase inhibitors when given in combination with palbociclib or abemaciclib in patients with HR HER2 metastatic breast cancer with detectable ESR1m who have not experienced disease progression on first line therapy stromectol uk buy FACT B total score is obtained by addition of FACT General and BCS scores

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii