A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713529636.9056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 vedete care ne socheaza fara machiaj. De nerecunoscut!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
19-04-2014, ora 11:27

10 vedete care ne socheaza fara machiaj. De nerecunoscut!

Articol de Madalina Irimia

Pe covorul rosu stralucesc si par fara niciun defect. Realitatea este insa alta. Ca noi toti, celebritatile au si zile mai proaste in care cearcanele sau ridurile le umbresc frumusetea.Iata cateva dintre vedetele pe care le recunoastem cu greu cand nu poarta machiaj!

Sofia Vergara

Nici cea mai dorita femeie din lume nu este perfecta fara machiaj. Surprinsa in timpul unei plimbari prin oras, Sofia Vergara nu seamana deloc cu diva care ne-a obisnuit.

Ellen DeGeneres

Simpatica moderatoare americana a fost surprinsa de paparazzi in timpul unei sedinte de cumparaturi luna aceasta. Fara machiaj, vedeta in varsta de 55 de ani este greu de recunoscut.

Kirsten Dunst

Actrita a fost fotografiata in urma cu cateva zile la Los Angeles, in timp ce iesea la o cafea, impreuna cu cativa prieteni, diferita de imaginea glamour pe care o afiseaza la evenimente.

Kelly Clarkson

Are o voce incredibila, insa nu de putine ori a fost criticata pentru fizicul sau. Fara machiaj, imaginea cantaretei in varsta de 31 de ani lasa de dorit.

Karolina Kurkova

Nici modelele nu au chipuri perfecte. Ne-o demonstreaza Karolina Kurkova care, nemachiata, are o figura banala.

Goldie Hawn

Are 67 de ani si varsta si-a pus amprenta pe chipul indragitei actrite.

Vanessa Paradis

Despartirea de Johnny Depp pare ca a afectat-o mult de actrita in varsta de 40 de ani, al carei chip poarta acum riduri adanci.

Jennifer Lawrence

Tanara actrita arata intotdeauna impecabil pe covorul rosu, indiferent ca este bruneta, blonda sau satena. Insa, fara ajutorul make-up artist-ului, vedeta isi pierde din stralucire.

Iman

Trecerea timpului lasa urme chiar si pe cele mai frumoase chipuri. Iman si-a pierdut din stralucirea de altadata si, la 57 de ani, vedeta arata imbatranita.

Naomi Watts

Si Naomi Watts ia deseori pauza de la machiaj. Iar atunci cand o face, sunt putini cei care o pot recunoaste pe faimoasa actrita.

Sursa: eva.ro

     
Tag-uri: vedete, machiaj, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii