A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714059649.6372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 idei simple sa pastrezi alimentele si sa economisesti bani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2016, ora 16:03

10 idei simple sa pastrezi alimentele si sa economisesti bani

Articol de Madalina Irimia
Invata cum sa economisesti spatiul si, in acelasi timp, sa maresti durata de viata a alimentelor, economisand totodata banii. Uimitor, cat de simpla poate fi viata.

Ceapa

Foloseste-te de dresurile vechi pentru a depozita ceapa. Dupa fiecare produs, inoada dresul. In acest fel ceapa se poate pastra si opt luni intrucat este depozitata la aer si nici nu se sprijina una de cealalata.

Cartofi, ceapa, mere

Ar trebui depozitate separat. Atunci cand se pastreaza impreuna, durata lor de viata este redusa. Cartofii ar trebui pusi intr-un loc intunecat astfel incat sa nu produca germeni sau solanina toxica.

Capsune

Atunci cand cumperi capsune proaspete, pune-le imediat intr-un bol cu apa si otet (raport 10:1), iar dupa 5 minute pune-le la scurs intr-o sita si lasa-le sa se usuce. Prin acest proces sunt distruse microorganismele care reduc durata de viata a capsunelor.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro
     
Tag-uri: alimente, pastrare, idei
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  15.01.2016 04:38

In alta ordine de idei, daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii