A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713972724.6518.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maine are loc „Seara valorilor”, la Teatrul National Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-10-2014, ora 13:50

Maine are loc „Seara valorilor”, la Teatrul National Iasi

Articol de Cristian Amariei
Eveniment de referinta in programul Sarbatorilor Iasului, „Seara Valorilor” are loc marti, 14 octombrie, incepand cu ora 18.00, in Sala Mare a Teatrului National „V. Alecsandri” din Iasi.

Primarul Gheorghe Nichita va oferi premii si distinctii pentru cele mai reprezentative nume academice, culturale, educationale, civice si nu numai, atat din Iasi, cat si din Romania, care si-au adus contributia la cresterea imaginii orasului nostru. Evenimentul va cuprinde mai multe momente-surpriza, beneficiind de asistenta regizorala a managerului Operei Nationale Romane Iasi, Beatrice Rancea.

Printre momentele importante ale serii se numara si cel al acordarii titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Iasi, pentru doctorul Adrian Streinu-Cercel si actorul Ion Caramitru. Evenimentul se va incheia cu un recital in premiera la Iasi, oferit de Gran Gala Flamenco, din Barcelona.

Cu ajutorul TVR Iasi, intreg evenimentul va putea fi urmarit in direct pe doua ecrane gigant amplasate in fata Teatrului National si pe site-ul oficial www.sarbatorileiasului.ro.

Din motive organizatorice, accesul auto pe strada din fata Teatrului National „V. Alecsandri” va fi restrictionat temporar, intre orele 16:00 – 21:00.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii