A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714032450.3772.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Ziua portilor deschise” la Tribunalul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-10-2014, ora 14:33

„Ziua portilor deschise” la Tribunalul Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

Tribunalul Iasi organizeaza pe data de 24 octombrie „Ziua portilor deschise”, manifestare ce vizeaza consolidarea relatiei de incredere dintre magistrati si cetateni.

Organizarea evenimentului are ca scop asigurarea transparentei activitatii institutiei, astfel incat cetatenii sa isi formeze o reprezentare clara a imaginii reale a conditiilor de lucru ale magistratilor, precum si a etapelor pe care le parcurge un dosar de inregistrare pana la solutionare.

La eveniment pot participa, alaturi de studenti, elevi, profesionisti ai dreptului, toti cetatenii interesati de cunoasterea si intelegerea sistemului judiciar.

In intervalul orar 10:00 - 15:00, participantii vor avea posibilitatea sa intre in dialog cu judecatorii implicati in eveniment si sa viziteze unele compartimente ale instantei in care se desfasoara activitatea din cadrul institutiei.

Accesul la eveniment se face pe baa unui document de identitate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii