A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714075536.179.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua Veteranilor Unitatii la IJJ Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-04-2015, ora 10:14

Ziua Veteranilor Unitatii la IJJ Iasi

Articol de Madalina Irimia
Pe 31 martie 2015, incepand cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi s-a desfasurat o manifestare ocazionata de „Ziua Veteranilor Unitatii”, eveniment la care au participat veterani de razboi, un invitat de la Sectia 4 Politie din mun. Iasi si jandarmi in activitate.

Cu aceasta ocazie a fost prezentat un material video privind activitatea Jandarmeriei iesene. Irinel Lungu, doctorand la Facultatea de Istorie a facut o scurta incursiune in vremurile trecute, punctand rolul Jandarmeriei in diferite perioade, iar veteranii de razboi, prin evocarile lor, au retrait unele evenimente la care au luat parte nemijlocit.

Jandarmii prezenti la intalnire au apreciat in mod deosebit, caracterul autentic al marturiilor prezentate de veterani, realizandu-se astfel o legatura intre trecut si prezent, aceste rememorari reprezentand o adevarata lectie de viata.

Programul a mai cuprins vizitarea sediului inspectoratului, iar la final manifestarea s-a incheiat cu inmanarea unor diplome de onoare, prilejuite de aniversarea, la 3 aprilie 2015, a 165 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

Foto: ziuanews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii