ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-03-2013, ora 16:03

Ziua Veteranilor Unitatii Jandarmeriei iesene

Articol de Madalina Irimia

Joi, 28 martie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi s-a desfasurat o manifestare ocazionata de „Ziua Veteranilor Unitatii”, la care au participat veterani jandarmi, jandarmi in activitate, invitati de la Directia Judeteana Iasi a Arhivelor Nationale si Politia mun. Iasi.

Cu aceasta ocazie a fost prezentat un material video privind activitatea Jandarmeriei iesene, precum si unele aspecte din misiunile actuale de ordine publica.

Cei prezenti la intalnire au apreciat in mod deosebit, caracterul autentic al marturiilor prezentate de veteranii jandarmi, realizandu-se astfel o legatura intre trecut si prezent, referitor la rolul Jandarmeriei in societate.

Programul a mai cuprins vizitarea sediului inspectoratului, manifestarea incheindu-se cu inmanarea unor diplome de onoare, cu ocazia aniversarii, la 3 aprilie 2013, a 163 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

La aceasta activitate diferenta de varsta intre cel mai in varsta jandarm (95 ani) si cel mai tanar (21 ani) a fost de 74 ani.

     
Tag-uri: zi, veterani, jandarmi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii