ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-01-2014, ora 13:09

Ziua Unirii la Iasi: defilari, depuneri de coroane si huiduieli (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Peste 2.000 de persoane au venit in Piata Unirii pentru a lua parte la manfiestarile organizate de municipalitatea ieseana cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane cu Moldova. La eveniment au participat presedintele Senatului, Crin Antonescu, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. De asemenea, la manifestari au participat primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, prefectul judetului, Romeo Olteanu, si seful Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei.

La inceputul manifestarilor, presedintele Senatului, Crin Antonescu, si primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiti, participantii scandand mesaje si impotriva premierului si a sefului statului, care nu au participat la evenimente.

In Piata Unirii din Iasi s-au aflat 40 de localnici din Pungesti si un grup de manifestanti anti-Rosia Montana.

Unii dintre protestatari au avut pancarte pe care scria "Ponta, tradatorule!", "Ponta si ai lui nu-si vad de lungul nasului", "Un morcov pe zi si Ponta nu va veni", "Ponta, fa asa, pune sonda la mata", precum si "La Rosia Montana sunt si oameni nu doar aur", "Miscarea de rezistenta de la Pungesti".

Premierul Victor Ponta urma sa participe, vineri, la Iasi, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii, insa acesta nu a mai ajuns. Victor Ponta a declarat vineri, la iesirea din sediul MAI, ca ar fi vrut sa participe la manifestarile organizate la Iasi, insa crede ca este mai util la Bucuresti, unde este nevoie si de organizarea comandamentului de iarna.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii