A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714008668.8147.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Ziua Portilor Deschise” la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-11-2014, ora 15:46

„Ziua Portilor Deschise” la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

In contextul sarbatoririi la 1 decembrie a Zilei Nationale a Romaniei, la data de 28 noiembrie, in intervalul orar 09.30 - 11.00, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi va organiza la sediul institutiei „Ziua Portilor Deschise”.

Elevi din clasele primare si nu numai vor avea parte de prezentarea, de catre specialisti din cadrul Serviciului Criminalistic a laboratorului criminalistic si a poligrafului. De asemenea, politistii de la BCCO Iasi vor prezenta laboratorul de analize si profil al drogurilor. Prezentarea activitatii institutiei va continua cu vizitarea Centrului Operational si Apeluri de Urgenta 112.

In aceeasi zi, incepand cu ora 12.30, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi va avea loc festivitatea de avansare la gradul profesional urmator a politistilor cu merite deosebite. Cu aceasta ocazie, Seful I.P.J. Iasi, chestor de politie Scripniciuc Ioan va inmana plachete si diplome politistilor cu merite profesionale deosebite, precum si celor care au iesit la pensie.

De asemenea, vor fi oferite plachete ca semn de recunoastere si pretuire pentru probitatea, onestitatea si cinstea de care au dat dovada, unui preot din Lunca Cetatuii si altor doua tinere din comuna Ruginoasa, acestia gasind portofele cu sume insemnate de bani, pierdute de detinatori, pe care le-au predat politistilor.

Va avea loc si un simpozion, la care vor participa istorici din cadrul Directiei Judetene a Arhivelor Nationale Iasi, ocazie cu care va fi prezentata semnificatia zilei de 1 Decembrie.

Un detasament de tehnica al Politiei Iesene , format din autospeciale de interventie (ale Serviciului Rutier si Serviciului de Actiuni Speciale) si un laborator criminalistic, va fi prezent in data de 29.11.2014, intre orele 09.00-13.00, alaturi de celelalte institutii militare, in zona pietonala din Bulevar dul Stefan Cel Mare si Sfant .

Foto: www2.iasicastiga.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii