ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-03-2016, ora 09:15

Ziua Politiei Romane, marcata de politistii ieseni printr-o serie de evenimente

Articol de Cristian Amariei
Cu prilejul aniversarii a 194 ani de la atestarea documentara a Politiei Romane Moderne, a devenit o traditie ca politistii ieseni sa fie alaturi de cetateni pentru a sarbatori.

Astfel, in perioada 26-27 martie 2016, intre orele 15.00-20.00, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi desfasoara campania „Ziua Politiei Romane” la Palas Iasi.

Sambata 26 martie si duminica 27 martie, in intervalul orar 15.00-20.00, pe platoul exterior de la Palas Iasi si in Atrium Palas va fi prezentat, persoanelor interesate, un detasament de tehnica al Politiei Iesene, format din autospeciale de interventie, laboratorul criminalistic si autospeciale rutiere.

Luptatorii SAS vor veni cu autospeciale de interventie, dotate cu echipament de protectie balistica si echipamente speciale de executare a misiunilor specifice. Luptatorii vor fi echipati cu tinuta specifica trupelor de interventie ale Politiei Romane si vor prezenta toate armele din dotare, folosite in misiuni.

Politistii criminalisti vor prezenta autolaboratorul criminalistic, destinat cercetarii la fata locului, dotat cu tehnica foto-video digitala, truse specializate si echipamente criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme si mijloace materiale de proba existente in campul infractional.

Cainii politisti vor prezenta exercitii demonstrative autoaparare si de gasire a unor droguri, sub coordonarea instructorilor.

De asemenea, politistii de proximitate si de la prevenire vor distribui pliante cu sfaturi preventive privind siguranta bunurilor personale si a locuintei.

Totodata, persoanelor interesate le vor fi furnizate informatii de catre politistii de la structura de resurse umane, cu privire la admiterea in unitatile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii