A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713518433.2335.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Pala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-07-2016, ora 09:50

Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Pala

Articol de Madalina Irimia
Luni, de la ora 18.00, in Atriumul din Palas Mall, So What Band va interpreta melodii din repertoriul artistilor americani, fiind o modalitate prin care Palas Mall va sarbatori alaturi de clienti Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii. Iar pentru a surprinde atmosfera de peste ocean, clientii se vor putea fotografia intr-un photo corner tematic. Astfel, cei doritori isi vor putea crea propriile amintiri cu peisajul urban din New York, pe care le vor putea descarca de pe pagina de Facebook Palas Mall.
Tot de la ora 18.00, prichindeii vor fi antrenanti in cele mai haioase jocuri de inspiratie „country”. Astfel, dupa ce se vor amuza participand la concursurile de sarituri in saci, rostogoliri obiecte incaltati cu echipamente de scafandru, parcurgeri de poligoane in perechi cu picioarele legate, sarituri in colaci de salvare si altele, copiii vor fi rasplatiti pentru curajul si indemanarea lor. Tot pentru nazdravani, in Atriumul Palas Mall va fi amenajat un panou cu baloane in culorile steagului american. Strengarii vor fi invitati sa tinteasca baloanele, iar cei care vor reusi sa le sparga vor castiga premii surpriza.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii