A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714183494.7611.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua Limbii Romane va fi marcata la Iasi prin concursul „Cui i-e frica de limba romana?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-08-2014, ora 09:40

Ziua Limbii Romane va fi marcata la Iasi prin concursul „Cui i-e frica de limba romana?”

Articol de Ana-Maria Onofrei
Fundatia “Iasi – Capitala Culturala Europeana” va organiza duminica 31 august, ora 17.00, la Galeriile Pod Pogor, evenimentul “Cui i-e frica de limba romana?”. Manifestarea are ca scop marcarea zilei de 31 august – Ziua Limbii Romane si promovarea folosirii limbii romane corecte.

Pentru ca cel mai frumos omagiu adus limbii romane este sa vorbim corect romaneste, pentru ca Fundatia „Iasi – Capitala Culturala Europeana” NU incurajeaza frica de limba romana, ci intelegerea ei si folosirea inteligenta a cuvintelor, lansam invitatia la un eveniment-concurs!”, au precizat organizatorii evenimentului.

Timp de trei zile pe pagina www.facebook.com/iasi2021 vor fi lansate cate trei dileme de folosire a limbii romane. Pentru a intra in competitie, cei interesati trebuie sa distribuie anuntul pe facebook si sa trimita raspunsurile la adresa: contact@iasi2021.ro. Sunt considerate valide e-mailurile trimise pana la ora 24.00 a fiecarei zile si care ofera solutii la toate cele trei intrebari.

Castigatorii vor fi premiati duminica 31 august, de Ziua Limbii Romane, la Galeriile Pod Pogor, ora 17.00, cu tricouri marca Epitescu (www.facebook.com/epitescu) si carti de la Editura Polirom, in cadrul evenimentului “Cui i-e frica de limba romana?”.
Cu aceasta ocazie, publicul va putea lua parte alte probe cu premii, va rade alaturi de trupa de improvizatie IDIOT si va afla raspunsuri la cele mai provocatoare dileme ale limbii romane in cadrul unei sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderata de Stelian Dumistracel, prof dr. in cadrul Departamentului de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii