ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-10-2014, ora 15:03

„Zilele portilor deschise” la Centrul de reusita universitara din cadrul USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia

Centrul de reusita universitara al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi organizeaza, in perioada 28 - 30 octombrie, “Zilele portilor deschise”.

Activitatile organizate cuprind: marti, 28 octombrie, orele 9:30 - 11:30, “Un parteneriat de viitor”, reuniunea responsabililor Centrelor de reusita universitara din Iasi (USAMV, UMF si UAIC), pentru stabilirea planului de activitati in parteneriat, cu participarea dnei Liliana Lupusor, responsabila de proiecte AUF-BECO.

Miercuri, 29 octombrie, de la ora 10:00, Liliana Lupusor va face o prezentare a oportunitatilor oferite de Agentia universitara a Francofoniei studentilor, doctoranzilor si cadrelor didactice universitare, iar studentii Universitatii Agronomice care au beneficiat de burse de stagiu profesional AUF vor impartasi din experienta dobandita prin aceste mobilitati. In continuare, Cristina Iliescu de la Institutul francez din Iasi va prezenta agenda IF pentru lunile urmatoare. In aceeasi zi, de la ora 14:00, va avea loc lansarea manualului Communiquer en FOS. Renforcement du francais pour les etudiants, Editions du CIPA, Mons, Belgia, 2014; realizat de o echipa de cadre didactice de limba franceza din cinci universitati, reprezentand trei tari, in cadrul unui proiect finantat de AUF si coordonat de USAMV Iasi, manualul va fi prezentat de Julie Stauber, de la Universitatea Lyon2, Franta, coordonatoarea lucrarii. Lansarea se va desfasura sub forma de videoconferinta cu partenerii din proiect.

Joi, 30 octombrie, vor fi organizate sesiuni de prezentare a mediatecii si a facilitatilor oferite de Centru cadrelor didactice, doctoranzilor si studentilor USAMV Iasi, iar de la ora 14:00, Magali Ruet, lector de limba franceza la Universitatea din Zagreb, va coordona un atelier de conversatie cu studentii.

Foto: infoapollonia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii