A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713601341.6872.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zilele libere pentru studenti, subiect de speculatii. Sunt acestea pomeni electorale?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2014, ora 10:55

Zilele libere pentru studenti, subiect de speculatii. Sunt acestea pomeni electorale?

Articol de Cristian Amariei
De la Guvern, doua zile libere pentru studenti, exact cum propunea ministrul Educatiei ieri. Studentii sa fie liberi vineri si luni, ca sa aiba timp sa se duca acasa sa voteze, pentru ca au fost probleme mari in primul tur, cand in centrele universitare s-au format cozi. Tot declaratiile pe proprie raspundere au fost problema, la fel ca in strainatate, numai ca in tara nu erau destule.

Studentii si conducerea Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi sunt de aceeasi parere - propunerea ministrului Educatiei are un caracter electoral.

Mi se pare din nou o masura din asta gen tigai, caldari, brichete si alte minuni pentru vot si mici si bere”, a spus un student.

Oferta Ministerului de a ne oferi doua zile libere acum, in preajma alegerilor electorale, nu o vedem decat pe o alta interventie a politicului in viata universitara”, a spus Silviu Emanuel Man, presedintele Ligii Studentilor.

Cred ca daca nu erau manifestatiile de strada in Romania, dupa cum foarte bine stiti, nu cred ca aceasta masura ar fi venit, insa studentii constituie o forta, stiti si dumneavoastra lucrul acesta si cred ca e posibil sa se fi dorit ca studentii sa nu fie grupati in centre universitare ci disipati prin tara”, a spus Constantin Rusu, presedintele Senatului UAIC.

In plus, sefii institutiei iau in calcul sa ignore decizia. „Universitatile au autonomie si nu cred ca e obligatorie executarea unui ordin de Ministru”, a spus Vasile Isan, rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi.

Sursa: digi24.ro
Foto: 24-ore.ro
     
Tag-uri: uaic, iasi, zile libere, guvern
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii