A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714195627.3765.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zilele Vinul.Ro la Grand Hotel Traian din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-02-2012, ora 08:04

Zilele Vinul.Ro la Grand Hotel Traian din Iasi

Articol de Cristian Amariei

In perioada 22-23 martie, Vinul.Ro, in parteneriat cu wineshop-ul Good Point, va organiza in Capitala Moldovei un eveniment de promovare a vinurilor de calitate, Zilele Vinul.Ro.

Amatorii de vin sunt asteptati la Grand Hotel Traian unde vor putea degusta zeci de vinuri, mai noi sau mai vechi, si isi vor putea imbogati cunostintele despre vinuri, in special despre cele provenite din soiurile traditionale romanesti.

Zilnic, intre orele 13 si 21, contra sumei de 25 de lei, vizitatorii vor avea acces in salonul de prezentare, unde vor fi prezenti toti expozantii, dar vor putea ajunge si in Zona Free Tasting, unde se vor degusta comparativ, asistati de somelieri, vinurile produse din soiurile celebre ale Romaniei.

Toti producatorii participanti isi vor putea prezenta portofoliul si specificul zonei de provenienta intr-o sala de conferinte dotata cu sistem audio si de proiectie. Astfel, cei care vor sa afle mai multe despre vinul preferat vor avea ocazia sa asiste, intre orele 15 si 20, la prezentarile individuale ale producatorilor, care se vor desfasura dupa un program care va fi stabilit inaintea evenimentului.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: vin, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii