ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
19-01-2012, ora 11:40

Zilele Colegiului „Unirea” Pascani

Articol de Madalina Irimia

In perioada 21-24 ianuarie se desfasoara Zilele Colegiului Tehnic de Cai Ferate „Unirea” Pascani, in cadrul carora vor fi cuprinse mai multe activitati.

In ziua de 21 ianuarie, la ora 9.00, in Sala de sport a Colegiului Tehnic de Cai Ferate „Unirea”, Catedra de Educatie fizica va organiza Cupa „Unirea” la Handbal – licee, fete + baieti, la care vor participa Colegiul M. Sadoveanu, Liceul M. Costin, Colegiul N. Iorga si, desigur, scoala gazda.

Activitatile vor continua in ziua de 22 ianuarie 2012, cand catedra de Istorie a Colegiului va organiza o excursie cu elevii la Muzeul Unirii din Iasi.

In ziua de 23 ianuarie, programul incepe la ora 10.00 cu dezbaterea „Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane sustinatori ai Unirii”, organizata de Catedra de Religie a Colegiului Unirea, la care sunt invitati reprezentanti ai Liceului „Moldova” din Targu Frumos. La ora 12.00, aceeasi catedra va sustine dezbaterea „Despre prietenie”, la care sunt invitati reprezentantii Scolii speciale din Pascani. Intre orele 13.00–15.00 are loc programul „Poezii patriotice, scenete, cantece si dansuri populare”, sustinut de catedrele de Istorie si Geografie. La ora 16.00, sub indrumarea Catedrei de Religie, are loc o actiune umanitara ce presupune vizita la bolnavii din Sectia Paleative a Spitalului Municipal Pascani. Ziua se va incheia la ora 17.00 cu o activitate cultural-distractiva, coordonata de Catedra de Educatie Fizica.

In ziua de 24 ianuarie, la Colegiul Tehnic de Cai Ferate „Unirea”, la ora ora 10.45 elevi si profesori se vor prinde in Hora Unirii. La 11.45, la Clubul Copiilor Pascani are loc un spectacol si premierea elevilor performanti, sub coordonarea catedrelor de Limba si literatura romana, Istorie, Geografie si Ecomomie ale Colegiului „Unirea” Pascani. Profesorii diriginti vor organiza activitati cu elevii cu ocazia acestei aniversari.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii