A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714117721.0114.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zeci de jandarmi ieseni vor asigura ordinea la meciul de rugby dintre Romania si Germania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-03-2016, ora 11:30

Zeci de jandarmi ieseni vor asigura ordinea la meciul de rugby dintre Romania si Germania

Articol de Cristian Amariei
Sambata, 12 martie, incepand cu ora 14.00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, se va disputa meciul de rugby intre Romania si Germania din Cupa Europeana a Natiunilor.

La aceasta manifestare sportiva masurile de ordine vor fi asigurate de 60 de jandarmi, impreuna cu efective din cadrul celorlalte institutii cu atributii pe linie de ordine publica.

Accesul spectatorilor in tribunele stadionului se va face incepand cu ora 12.00.

Pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfasurarii acestei competitii sportive, fortele de ordine vor actiona atat in arena sportiva, cat si in imediata apropiere a stadionului.

In cazul tulburarii ordinii si producerii unor acte de violenta ce pun in pericol viata sau integritatea corporala a celor prezenti in arena sportiva, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice.

Jandarmeria Iasi recomanda spectatorilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica, ce ar putea conduce la manifestari violente.
     
Tag-uri: jandarmi, meci, ordine, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii