A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714133359.2534.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zece proiecte ale societatii civile, finantate de municipalitatea ieseana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-08-2016, ora 12:01

Zece proiecte ale societatii civile, finantate de municipalitatea ieseana

Articol de Cristian Amariei
In urma deliberarilor Comisiei de Evaluare, Analiza si Selectie a Proiectelor de Tineret de la nivelul Municipiului Iasi au fost admise spre finantare de la bugetul local 10 proiecte. Acestor proiecte li s-a adjudecat cate un contract de finantare nerambursabila, pe baza punctajului stabilit conform baremurilor de punctare din grila de evaluare aferenta Regulamentul de organizare si functionare a Comisiei de Evaluare, Analiza si Selectie a Proiectelor de Tineret.

Nivelul de finantare pentru fiecare proiect aici

Suma totala acordata pentru finantarea proiectelor de tineret care au solicitat finantare nerambursabila la acest termen din programul anual se ridica la valoarea de 400.518 lei, dintr-un total al fondurilor disponibile de 1.000.000 lei.

Proiectul depus de Asociatia Sfantul Damian este un proiect multianual (2 ani), suma de 27.803 de lei reprezentand finantarea de la bugetul local pentru anul 2016, dintr-un total pentru intreg proiectul de 62.628 lei. Proiectul depus de Asociatia Slujirea Vietii va primi pentru anul 2016 suma de 39.610 lei, dintr-un total de 76.410 lei. Sumele aferente activitatilor proiectelor din anii 2016 si 2017 vor fi stabilite ulterior, prin acte aditionale.

Implementarea activitatilor din proiect de catre beneficiari, precum si implementarea financiara se va face ulterior semnarii contractului de finantare nerambursabila intre Municipiul Iasi, in calitate de finantator, si organizatia responsabila de managementul de proiect.

     
Tag-uri: iasi, proiecte, fonduri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii