ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-01-2013, ora 14:25

Zbor intarziat pentru ca premierul juca tenis

Articol de Diana Dumitriu

Aeronava care miercuri, 23 februarie, ar fi trebuit sa efectueze un zbor normal pe ruta Bucuresti – Iasi, a intarziat peste trei sferturi de ora din cauza premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presa semnat de Dragomir Tomaseschi, liderul filialei iesene a Fortei Civice. Avionul ar fi trebuit sa ajunga pe Aeroportul Iasi la ora 22:45, dar a aterizat dupa ora 23:30, desi conditiile meteorologice nu au afectat zborurile aeriene.

Epuizat de grija fata de tara si ingrijorat ca nu va reusi sa joace Hora Unirii asa cum da bine la televizor, premierul Victor Ponta si-a tonifiat organismul incingand o partida de tenis. Acesta este motivul pentru care, fara a fi macar avertizati, calatorii au fost nevoiti sa-si amane imbarcarea cu trei sferturi de ora. Decizia premierului de a nu apela la curse speciale atunci cand se deplaseaza in tara ar fi laudabila daca si-ar insusi intru totul orarul acestora si ar respecta calatorii, chiar daca acestia nu detin functii publice in stat. Daca iti place fotbalul si vrei sa joci trebuie sa accepti toate regulile. Cand introduci in teren mai multe mingi, nu mai poti spune ca joci fotbal”, spune fostul prefect din timpul guvernarii PDL, Dragomir Tomaseschi.

Prin intermediul aceluiasi comunicat, Tomaseschi ii recomanda premierului Ponta ca, atunci cand va mai veni la Iasi, sa foloseasca atutoturismele din dotare pentru ca in proiectul de buget nu a prevazut un leu pentru Aeroportul Iasi.

Astfel, va evita neplacuta situatie de a perturba programul celorlalti calatori de la care, de bine de rau, in contul Aeroportului Iasi raman bani”, mai spune Tomaseschi.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii