A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716047683.9256.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Zambet in Ajun de Craciun” pentru copiii defavorizati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
19-12-2012, ora 03:18

“Zambet in Ajun de Craciun” pentru copiii defavorizati

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean al Elevilor Iasi (C.J.E. Iasi), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Iasi, organizeaza cea de-a III-a editie a proiectului caritabil “Zambet in Ajun de Craciun”.

Membrii C.J.E., sprijiniti de colegii lor din consiliile scolare ale elevilor din unitatile de invatamant ale judetului au reusit sa colecteze peste 400 de pachete ce contin jucarii, dulciuri si carti – cadouri pentru elevii de la scoala din localitatea Mironeasa.

Astfel, joi, 20 decembrie, echipa organizatoare, sustinuta de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, va merge in vizita la elevii din aceasta localitate dezavantajata din punct de vedere economic, pentru a le oferi acestora un prilej de bucurie in preajma sarbatorilor de iarna.

O alta activitate din cadrul proiectului este spectacolul caritabil, organizat pentru elevii si cadrele didactice de C.J.E. Iasi, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu", in ziua de 19 decembrie, la ora 14.30. Programul artistic va fi sustinut de elevii talentati din scolile iesene, iar cu banii obtinuti in urma vanzarii biletelor se va organiza o excursie pentru copiii de la o scoala din mediul rural, care nu au avut posibilitatea sa viziteze Iasul.

In acest mod, elevii din C.J.E. Iasi invata principiile filantropiei, implicandu-se in activitati de voluntariat si dand dovada de compasiune si solidaritate fata de semenii lor.

foto: valeofglamorgan.gov.uk

     
Tag-uri: Craciun, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii