A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714652302.8423.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Workshop dedicat tinerilor cercetatori, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
22-03-2012, ora 11:55

Workshop dedicat tinerilor cercetatori, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza"

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 23 martie, la ora 11.00, in Sala Senatului Universitatii va avea loc un workshop despre tinerii cercetatori de la Universitatea Konstanz, partener de traditie al Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Workshopul va fi deschis de conferinta "Young Researchers at the University of Konstanz: Internationalisation, Integration, Independence”, sustinuta de prof.univ.dr. Giovanni Galizia de la Universitatea Konstanz.

Giovanni Galizia a obtinut titlul de doctor in Zoologie la Universitatea Cambridge in 1993, iar in prezent preda Zoologie si Neurobiologie la Universitatea din Konstanz, fiind decan al facultatii de Biologie din cadrul universitatii incepand cu anul 2008.

Workshopul face parte dintr-o serie de manifestari dedicate tinerilor cercetatori postdoctorali din cadrul proiectului "Dezvoltarea capacitatii de inovare si cresterea impactului cercetarii prin programe post-doctorale", demarat de Universitatea Alexandru Ioan Cuza in parteneriat cu Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest Timisoara, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor Bucuresti – Magurele si mai multe universitati din Franta, Austria, Olanda si Germania, printre care si Universitatea Konstanz.

Manifestarea este finantata din Fondul Social European prin intermediul proiectului „Dezvoltarea capacitatii de inovare si cresterea impactului cercetarii prin programe post-doctorale” ce se incadreaza in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU, axa prioritara 1, domeniul major de interventie 1.5 „Programe doctorale si post-doctorale in sprijinul cercetarii”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii