A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714243958.5161.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Weekend muzical la BCU Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-11-2016, ora 08:14

Weekend muzical la BCU Iasi

Articol de Cristian Amariei
Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” Iasi va asteapta zilele acestea la o noua editie a Operei in Recital, la un concert extraordinar sustinut de copiii talentati din Iasi si la un recital de arii si lieduri. Evenimentele au loc in Aula BCU Iasi.

Vineri 25 noiembrie, de la ora 18.30, Opera Nationala Romana Iasi va invita la „Opera in Recital”.

Participa: Mihaela Grajdeanu, Simona Titieanu, Maria Macsim Nicoara, Manuela Ipate, Angelica Mecu Solomon, Edith Adetu, Sorana Nastasiu, Adrian Ionescu, George Cojocariu, Ovidiu Manolache, Silviu Stratulat, Olivian Andrisoae, Gheorghe Sapca, Petru Pavel si Juniorii Operei. La pian – Madalina Pancu si Adina Alupei.

Pret bilet: 20 de lei. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Operei iesene (foaierul Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Iasi) sau online:
http://www.operaiasi.ro/ticketsys-event/opera-in-recital-6/.

Sambata, 26 noiembrie, de la ora 11, Asociatiei Iubire si incredere va asteapta la concertul sustinut de Corul de Copii Musica Viva al asociatiei si alte coruri de copii si tineri talentati Iasi. Intrarea este libera! Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului „Musica e Viva! Copiii canta!”. Proiectul este implementat de catre Asociatia Iubire si incredere si cofinantat de catre Primaria Municipiului Iasi.

Duminica, 27 noiembrie, de la ora 18, Facultatea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice organizeaza un recital de arii de lieduri.

Interpreteaza: soprana Alice Maftei-Todica si tenorul Paul Celmare. La pian: Ionela Butu. Prezinta: Valerica Celmare. In program: lucrari de Giuseppe Verdi, Gaetano Donizetti, Giacomo Puccini, Henri Duparc, Gherase Dentrino, Tiberiu Brediceanu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii