A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716059348.6534.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme calduroasa - fara canicula- in urmatoarele doua zile. La Iasi se inregistreaza pana la 37 de grade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-07-2012, ora 10:40

Vreme calduroasa - fara canicula- in urmatoarele doua zile. La Iasi se inregistreaza pana la 37 de grade

Articol de Madalina Irimia

Vreme frumoasa si astazi si maine, cu soare care domina cerul intreaga zi. Vantul va sufla slab, cel mult moderat dupa amiaza. Regimul termic va caracteriza o zi calduroasa in toate regiunile, cu maxime cuprinse la amiaza intre 27 si 34 de grade, cu aproximativ 4 grade peste normele climatologice.

In Moldova este astazi cer senin, din cand in cand nori in nordul regiunii, dar nici aici nu mai sunt sanse de ploaie. La amiaza se mai adauga in jur de 4 grade in termometre fata de ieri: 31 de grade la Iasi.

Vineri soarele domina jumatatea sudica a tarii, in timp ce spre nord se mai aduna din cand in cand nori care aduc si ploi de vara, cu tunete, fulgere si vant mai insistent. Temperaturile trec la amiaza de 30 de grade in toata tara si depasesc pragul caniculei in zonele de campie din vestul, sudul si estul tarii, cu valori cuprinse intre 30 de grade pe litoral, la Constanta si 37 de grade la Iasi.

Vreme asemanatoare si sambata, dar cu un contrast termic si mai accentuat intre sudul si nordul tarii. Nori mai consistenti, averse si descarcari electrice tot in nordul tarii, unde temperaturile mai scad cu 2-3 grade, in timp ce in sud soarele straluceste toata ziua si aduce in jur de 2 grade in plus in termometre.

Sursa: realitatea.net

Sursa foto: pleaseemail.me

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii