A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715767688.9085.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Voteaza proiectul “Invata sa speri!” pentru sustinerea activitatilor Centrului de Zi pentru Copii Sfanta Marina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-09-2013, ora 09:07

Voteaza proiectul “Invata sa speri!” pentru sustinerea activitatilor Centrului de Zi pentru Copii Sfanta Marina

Articol de Alexandra Stefanescu

Proiectul Invata sa Speri! promoveaza implicarea sociala in viata copiilor prin sprijinirea acestora in lupta impotriva abandonului scolar.

Finantarea prin programul de granturi Raiffeisen Comunitati ar putea asigura suportul necesar pentru desfasurarea activitatilor Centrului de Zi.

Acest proiect propus de catre Fundatia Solidaritate si Speranta pentru comunitatea ieseana a trecut deja de cele doua etape de evaluare ale programului, ajungand in cea de a treia.

Etapa a III-a: 9-30 septembrie 2013 (inclusiv, pana la ora 17:00) – proiectele ramase in cursa, dupa selectia propunerilor de proiect, pot fi votate online de catre publicul larg (orice persoana care si-a creat un cont valid pe blogul Raiffeisen Comunitati)

In cea de a treia etapa, cele 100 de proiecte ramase in competitie vor trebui sa acumuleze cat mai multe voturi din partea publicului larg prin intermediul platformei http://raiffeisencomunitati.ro//, pentru a putea fi finantate.

Fiecare utilizator inregistrat pe blogul Raiffeisen Comunitati poate vota un singur proiect, o singura data.

Cum se poate vota un proiect?

-inscrierea pe site-ul http://www.raiffeisencomunitati.ro/ (conform Sectiunii 1 din prezentul regulament);

-click pe „Log In” unde reintroduceti numele de utilizator si parola;

-click pe „Proiecte propuse”;

-se va deschide o harta unde aveti posibilitatea sa vizualizati proiectele distribuite pe judetele in care se desfasoara. Sub harta, puteti vedea toate proiectele din concurs, in ordinea voturilor obtinute (click pe „Afiseaza toate proiectele”). De asemenea, le puteti selecta si in functie de categoria din care fac parte (servicii sociale, sanatate, sport, protectia mediului si educatie); - Alegeti judetul Iasi - proiectul Invata sa Speri!

-butonul de votare se gaseste in fata titlurilor proiectelor afisate, insa puteti selecta doar unul, printr-un simplu click, urmand sa apasati butonul „Voteaza” (situat la finalul listei de proiecte).

Detalii despre proiectele ramase in concurs pot fi accesate prin apasarea butonului „Detalii” din dreptul fiecarui proiect afisat in lista finala de proiecte.

Rezultatul voturilor se actualizeaza automat, in timp real, si poate fi urmarit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

ATENTIE – Raiffeisen Bank S.A., in calitate de Organizator al acestui Program de Granturi, isi rezerva dreptul de a valida sau anula voturile inregistrate online, in urma intreprinderii unor verificari cu privire la modul in care au fost votate proiectele.

Este interzisa votarea de pe conturi create cu adrese de e-mail temporare (create de pe domenii precum cele listate in aceasta pagina, dar si altele). Raiffeisen Bank S.A. isi rezerva dreptul de a anula si sterge voturile acordate unui proiect si inregistrate cu conturi create de pe adrese de e-mail temporare, fara a anunta in prealabil deponentul proiectului respectiv.

De asemenea, Raiffeisen Bank S.A. isi rezerva dreptul de a penaliza prin anularea voturilor sau chiar excluderea din competitie a oricarui proiect ale carui voturi au fost acordate prin tentativa de frauda de orice tip – votarea din conturi create de pe adrese de e-mail temporare (vezi in paragraful anterior exemple de domenii), votarea de pe mai multe conturi create de acelasi utilizator, votarea prin diferite software-uri sau orice alt tip de frauda depistat de catre Raiffeisen Bank S.A., in urma intreprinderii unei investigatii cu privire la voturile unui proiect aflat in concurs

Deci:

Pasul 1 – Accesati http://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/

Pasul 2 – Inregistrati-va

Pasul 3 – Intrati pe Judetul Iasi

Pasul 4 - Votati proiectul Invata sa speri

     
Tag-uri: copii, proiect, centru, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  18.05.2017 14:17

wh0cd4701075 Propecia Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii