ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-12-2013, ora 16:56

Voluntarii Fundatiei Bethany cauta ieseni cu Inima Buna!

Articol de Alexandra Stefanescu

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany da startul celei de-a treia editii a campaniei Inima Buna, cea mai mare activitate stradala de strangere de fonduri din zona ieseana. Aceasta se va desfasura in perioada 4 - 6 decembrie 2013 cu ajutorul a 100 de voluntari ce vor purta insemnele campaniei Inima Buna si vor invita iesenii la un exercitiu de generozitate in beneficiul copiilor cu dizabilitati.

Voluntarii Inima Buna sunt studenti ai Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi ce au fost recrutati special pentru aceasta campanie din cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social - Politice, Specializarea Asistenta Sociala. Timp de trei zile, Iasul va fi gazda campaniei Inima Buna, al carei scop este de a strange fonduri pentru terapia copiilor cu dizabilitati ce vor fi asistati de catre Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si in anul urmator. Anul trecut, in aceeasi perioada, voluntarii Inima Buna au strans suma de 8115 lei, bani care au contribuit la sustinerea serviciilor de kinetoterapie, logopedie, terapie ocupationala, consiliere psihologica si educatie parentala.

Inima Buna este o actiune organizata de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany timp de 23 ani in comunitatea timisoreana. Proiectul vizeaza dezvoltarea atitudinii civice si imbunatatirea nivelului de responsabilitate sociala a membrilor comunitatii, prin actiuni de sensibilizare cu privire la copiii si familiile aflate in dificultate. Incepand cu anul 2011, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany – biroul zonal Iasi a adus traditia acestui eveniment si in mijlocul comunitatii iesene.

Aflata la cea de-a treia editie, campania Inima Buna are si anul acesta o misiune importanta, aceea de a oferi sustinere financiara unui program de recuperare a copiilor cu dizabilitati din Iasi, demarat tot cu ajutorul iesenilor, in anul 2012. Inima Buna este prilejul cu care fiecare om din comunitatea noastra poate contribui la binele copiilor care se confrunta cu dificultati majore de sanatate si care au nevoie de interventii terapeutice specializate. Le multumim, pe aceasta cale, fiecaruia din cei 100 de voluntari care timp de trei zile vor strange fonduri pentru aceasta cauza si tuturor partenerilor si sponsorilor care inteleg importanta unui asemenea demers, alegand sa il sprijine.” - Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Foto: www.imagesweb.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii