A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713860579.4912.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vineri, 16 decembrie, va avea loc spectacolul "Fulgi de bucurie – Carnaval de Craciun"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-12-2016, ora 09:03

Vineri, 16 decembrie, va avea loc spectacolul "Fulgi de bucurie – Carnaval de Craciun"

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 16 decembrie, va avea loc spectacolul "Fulgi de bucurie – Carnaval de Craciun", editia a III- a, 2016, in Sala de Festivitati a Liceului Tehnologic Special "Trinitas" Tg. Frumos, eveniment la care vor participa copii si profesori coordonatori din toate scolile speciale aflate in structura Consiliului Judetean Iasi.

Vor fi acordate 280 de cadouri (in cuantum de 100 lei/cadou) copiilor si profesorilor coordonatori de la Colegiul Tehnic "Ion Holban" Iasi, Liceul Tehnologic Special "Vasile Pavelcu" Iasi, Liceul Special "Moldova" Tg. Frumos, Liceul Tehnologic "Trinitas" Tg. Frumos, Scoala Gimnaziala Speciala "Constantin Paunescu" Iasi si Scoala Gimnaziala Speciala Pascani.

„Scoala trebuie sa le ofere copiilor cu cerinte educative speciale posibilitatea dezvoltarii lor optime in ceea ce priveste responsabilitatea, increderea in sine si toleranta. Stiu ca misiunea profesorilor coordonatori este una infinit mai dificila decât a cadrelor didactice din alte scoli. Cu toate acestea, sunt convins ca satisfactia morala este una deosebita. Prin grija lor acesti copii primesc dreptul la educatie, la o viata independenta. Devin oameni care se pot integra in familiile si comunitatile din care fac parte. Sa nu uitam niciodata ca acesti copii speciali nu au nevoie cel mai mult de lucruri materiale, ci de atentia, timpul si dragostea noastra. Sa incercam, cât ne sta in putinta, sa venim in intâmpinarea lor. Acest demers, initiat de colega noastra, Mihaela Ivancia reprezinta o recunoastere si o pretuire a muncii depuse deopotriva de elevi si profesori” a declarat Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

     
Tag-uri: CJ Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  23.06.2017 01:47

wh0cd986046 vermox tricor 145 mg astelin prednisone nimotop without prescription

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii