A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714156805.7238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Viitorul Aviatiei in Europa de Est, dezbatut la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-11-2014, ora 09:14

Viitorul Aviatiei in Europa de Est, dezbatut la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Conferinta Internationala pe tema aviatiei „Viitorul Aviatiei in Europa de Est”, a avut loc in intervalul 19-20 noiembrie la Iasi.

Organizatorul Conferintei „Viitorul Aviatiei in Europa de Est” din 19 – 20 noiembrie de la Iasi, IC Aviation, a reusit sa adapteze agenda evenimentului vremii capricioase inregistrata zilele acestea la Iasi.

„Este un oras superb, cu oameni minunati si primitori, toate dificultatile intampinate au fost depasite cu ajutorul partenerilor implicati, carora le multumesc inca o data. Efortul de a organiza un eveniment international in afara capitalei Romaniei este intr-adevar mai mare insa a meritat si ne bucuram ca am ales Iasul.” a declarat directorul IC Aviation, Tom SHEARER.

”Cu deosebita placere am participat zilele acestea la Conferinta. Cu aceasta ocazie am facut o prezentare a proiectului de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Iasi si o scurta radiografie a economiei iesene. Sper ca numarul evenimentelor de acest gen sa se inmulteasca la Iasi.” a afirmat Cristian Adomnitei, presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

„Evenimentul s-a adresat atat aeroporturilor cat si altor organizatii interesate in a dezvolta colaborari in domeniile specifice aviatiei: dezvoltarea de rute, turism, dezvoltare regionala, transport si conectivitate, securitate aeroportuara, protectia mediului, accesarea de finantari nerambursabile si asa mai departe. Este o premiera pentru Romania sa se organizeze o astfel de conferinta in provincie dar noi suntem interesati in a fi pionieri in ceea ce priveste dezvoltarea aviatiei la nivel regional – un inceput fiind AeroNautic Show Iasi si acum Conferinta aceasta pe care, de ce nu, sa o transformam intr-o traditie.” a declarat si presedintele Asociatiei Aeronautice Romane, Diana Dumitrache.

Conferinta Viitorul Aviatiei in Europa de Est a fost un eveniment de care comunitatea noastra avea nevoie. Ca un prim pas, ca o intrezarire a viitorului optimist si a posibilitatilor de a ne face remarcata prezenta ca aeroportul regional principal al Moldovei. Ca un punct de reper in intreaga Europa – un exemplu de dezvoltare si modernizare” a afirmat Marius Bodea, presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii