A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715959823.1729.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Viitorii studenti Erasmus invata limba romana la UAIC
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
04-09-2012, ora 14:23

Viitorii studenti Erasmus invata limba romana la UAIC

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand din aceasta saptamana, 21 de viitori studenti Erasmus invata limba romana la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", in cadrul programului intensiv de limba EILC.

Studentii provin din Spania, Italia, Franta, Polonia, Bulgaria si Estonia si urmeaza sa efectueze un stagiu Erasmus la universitati romanesti.

Cursurile de limba romana, organizate de Catedra de Limba Romana pentru Studenti Straini, in colaborare cu Biroul pentru Programe Comunitare, se desfasoara pana la data de 28 septembrie.

Prorgramul EILC (Erasmus Intensive Language Course) este finantat de Comisia Europeana prin intermediul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" organizeaza cursuri de limba romana pentru viitorii studenti Erasmus inca din anul 1998. In Romania, doar alte opt universitati organizeaza astfel de cursuri.

     
Tag-uri: studenti, Erasmus, Romana, UAIC
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii